ooo faco,ti brzo voziš...![]()
vozio sam suzukija i baš fino ide,malo po gasu i sve to,nisam primjetio nikako bježanje u zavoju..ali opet ja ga nisam 230km/h vozio...
nemojte vjerovati testovima stručnjaka,ledeni je u pravu![]()
![]()
ooo faco,ti brzo voziš...![]()
vozio sam suzukija i baš fino ide,malo po gasu i sve to,nisam primjetio nikako bježanje u zavoju..ali opet ja ga nisam 230km/h vozio...
nemojte vjerovati testovima stručnjaka,ledeni je u pravu![]()
![]()
Sarkazam nije potreban.Ja sam svoja zapažanja iznio,i nevolim kad me netko prikazuje glupanom ili neznalicom,jer upravo za to smatram da je ova dotična osoba napravila ovim postom.Ne pišem ništa više na ovu temu,jer ne želim da ode dalje od ovoga.Izvorno postao smogovac
Zadnji uredio ledeni : 23-11-2006 u 23:08
I feel the need -the need for speed!!!!!
mora da je taj tvoj swift imao bug u softveru
ps
nemas nis od zivciranja oko pojedinaca na forumu i netu opcenito...
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
I ja sam čula samo pohvale šta se voznih osobina tiče, al ipak morat ću to isprobati prije/ako ga budem uzimala. Uglavnom kada sam ga vidla "uživo" i sjela u njega jako mi se svidio i ugodno iznenadio.
Ja sam isto čuo da Swift odlično leži, go kart...
Ledeni, možda je stvar u samoj cesti, jer recimo malo tvrđi auti (sportskije podvozje) se ponašaju nervozno na neravnom kolniku, pa poskakuje u zavojima ako asfalt nije idealan. To vjerujem da francuz ne radi, jer su oni poznati po ugodnosti i malo mekšem podvozju, a Swift vjerujem da bolje leži kada bi na pravoj stazi isprobao oba...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
potpisujem wb![]()
uzmi swifta. bit ce ti pouzdaniji i bolji od 207.ziher.
swift, 207 je loš, 206_ica je bar bila ljepša
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
Uznmi peugeot 207 1.6/110 KS ...
Lijep, kvalitetan, brz i živahan a troši kikiriki...![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Bookmarks