Igram se vec par dana s ovim telefonom i mogu vam reci da je siemens napokon napravio bateriju kak spada, derem ga od cetvrtka (ili petka, nisam ziher) i baterija je tek na pola, pola sata razgovora, kopanje po menijima, 5 minuta igrica....
Igram se vec par dana s ovim telefonom i mogu vam reci da je siemens napokon napravio bateriju kak spada, derem ga od cetvrtka (ili petka, nisam ziher) i baterija je tek na pola, pola sata razgovora, kopanje po menijima, 5 minuta igrica....
Nemoj se samo hvaliti , daj malo napiši i dojmove.Trajanje baterije je ionako relativna stvar.
Ne smijem bas sad sve napisati, tko ce kupiti slijedeci mobil ako vam sve kazem![]()
Telefon nema nista od opcija i katastrofalne tipke, ali uzmemo li u obzir da ce vjerojatno biti dosta ispod 1000 kn u paketima nije mu ni zamjeriti. Telefon koji bi kupio svom klincu (da ga imam![]()
![]()
)...
gle, nemoj dvaput rećPoslao: gog
Telefon koji bi kupio svom klincu (da ga imam![]()
![]()
)...
![]()
![]()
![]()
Ja bum ga sigurno kupil , samo bi mogli jednom izaći na vrijeme , između stana i kioska mi je birc , a ako idem više puta trpi mi kućni proračun. A kaj se tiče A 50 , trebam baš nešto za klinca.
...po onom što viđam u zadnje vrijeme dok se bavim pješačkim aktivnostima mislim da klinci više nisu ograničeni na "jeftinije" modele te možda im ni sam A 50 baš neće biti zanimljiv...
Konkretno jučer vidim dva doslovno mališana cca. 10 godina jedan drži 7650 a drugi po onom što sam načuo slabiji od "starog" SL 45...
Pa se ti misli![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
je je živa istina! Kupiš malome A50 ili nešto slično pa da vidiš frke i suza. Tata mene zezaju u vlticu! Pogotovo pelica sa SLkom!![]()
![]()
Kod klinaca glavno je da je novi i da nitko drugi nema takav mobitel , po mogućnosti.
A 50 tu savršeno odgovara , za sada.![]()
Prevario bi se koliko klinci znaju o tehnici... to su im nove igračke. Imaš pravo A50 je idealan za njih
Znam znam , imam ja dva od kojih se jedva navečer dokopam ove sprave.
ProvokatorPoslao: zappan
gle, nemoj dvaput reć![]()
![]()
![]()
Ja sam se osigurao
))
Bookmarks