evo jedan frend to napravio na k700 i joystick proradio mene sad zanima jel to opasno po mobitel iji je sigurno ipak je to wd..........
znam da je bilo 1000000 tema o đojsticima ali ja mislim da ovakva nije
evo jedan frend to napravio na k700 i joystick proradio mene sad zanima jel to opasno po mobitel iji je sigurno ipak je to wd..........
znam da je bilo 1000000 tema o đojsticima ali ja mislim da ovakva nije
Ne vjerujem da to moze ista pomoc. WD smanjuje trenje izmedu dijelova jer stvara film na povrsinama ali to kod joysticka nema veze s tim sto ne radi. Druga stvar da cisto fizicki zapinje zbog npr. spigane plastike...
Ak radi zakaj ne... počisti prašinu i podmaži, ja mislim da nemože bit ništ mobitelu ak malo špricneš ili špricni na krpu i lagano pređi po limićima(il čemu već).Al ak su se potrgali limići onda ništa od toga...
Možda bi proradilo da ga staviš u škripac i zaštemaš dva-tri puta čekićem![]()
![]()
![]()
šala..
CARpeDiem*
spojene dvije teme u jednu zbog slicnog problema i rjesavanja istog![]()
iPhone 5s 16 GB
može odgovor od vas kojima je riknuo joystic na k750, da li vam rikne totalno,tj. da li uopče neće radit u nekom smjeru ili svima ili povremeno šteka, jer meni nekako čudno se ponaša u smjeru gore, ko da nema onaj fini "klik", koji put umjesto gore kao da mi potvrdi , kao da mi pritisne za potvrdu. tek sam ga nedavno uzeo ali na crnjaka pa nemam garanciju, pa me zanima jer već odlazi ili...![]()
Prvi nekakvi znakovi kvara joysticka, bi se očitali u tome da ti joystick neide tamo di ti hoćeš, tj da ne ide recimo gore kad ti gurneš jostick prema gore... počne štekati pomalo...
Možda je ista stvar i sa tvojim... jedino ovisi koliko ga je netko prije tebe koristio...![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bolje je kupiti w810i koji nema problema sa joystickom,nego se mučiti joystickom od k750i.Ja sam ga imala pola godine,i nije mi uopće štekao,jer sam jako dobro pazila.
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
Bookmarks