kupio sam taj mob ali s joystickom u jako loešm stanju skoro da ne radi a mob nema garancije. se da gdje to zamjenit ili slozit i za koju lovu?
znam da su bile već te teme ali tamo nista nije točno objašnjeno!
kupio sam taj mob ali s joystickom u jako loešm stanju skoro da ne radi a mob nema garancije. se da gdje to zamjenit ili slozit i za koju lovu?
znam da su bile već te teme ali tamo nista nije točno objašnjeno!
probaj sa kompresorom ispuhat oko đoistika. Nekima je pomoglo.
200kn na crno ti je popravak
200kn u jebote...probat ću s kopresorom
hvala
odi na benzinsku i propuši mu dušuIzvorno postao jozzo
![]()
Seriously?
ja imam treci SE sa đojom i kada pocne stekat samo ga propusem (plucima ne kompresorom) i malo utrljam u krug i oda radi koliko toliko ali bolje
....najdrazi mobovi su mi s.e. i imao dosta modela i vecina s jojsticima.. i mogu rec da mi nikad nije steko ako sam ga kupio ja i koristio,a ne stedim ga,samo malo ga propusem il pokupim prasinu s vremena na vrijeme da se ne bi nakupilo grinje il takvo nesto...tvrdim da je to zbog prasine hrane il ceg god...na mojem k700 nije nikad jojstick steko..dok na jednom kojeg mi frend dao da se rjesim stvarno stekao jojstic,sto prije nisam ni vjerovao a citam stalno da svima steka..i eto malo uzeo stapic za usi podrezo ga da moze uc unutra natopis necim il i pobrises..il otvoris i pokupis smece i jojstic je normalno radio..inace mi je to puno drazi nacin kretanja meni-jem nego taj famozni d-pad..(naravno ako đojstik radi normalno)
bio nekad oglas...
slažem se ljepše je radit s đojstikom ja svog svaki dan čistim mekom četkicom i radi super
Bookmarks