Imam problem- mijenjao sam karticu i brojevi su mi ostali na jadnom D500 koji nema opciju da prebaci imenik iz mobitela na karticu. jel postoji koji program za kompjuter da to napravim ili da prebacim s D500 na komp?![]()
Imam problem- mijenjao sam karticu i brojevi su mi ostali na jadnom D500 koji nema opciju da prebaci imenik iz mobitela na karticu. jel postoji koji program za kompjuter da to napravim ili da prebacim s D500 na komp?![]()
imaš opciju da kopiraš na sim sve kontakte![]()
NEMA. Ima sam da kopiram sve na telefon... bas je jadan taj d500![]()
![]()
Ako se ne varam...jedan kolega je imao isti problem, čini mi se da je rekao da je nosio mob negdje na servis da mu prebace imenik...a sad jel to moguće ne znam.
Ako nije onda ti ne preostaje ništa drugo nego da se primiš papira i olovke.
BTW ja uvijek imam kopiju imenika na papiru...za svaki slučaj ako netko bombardira elektrane![]()
![]()
Imenik možeš kopirati sa softverom za PC za D500 na komp. Ali mislim da ih onda dalje moraš ručno upisivati na novi mob na karticu. Ako ne možeš sam to srediti, brijem da ti to mogu srediti u Europatrade-u u Zagrebu i na svim lokacijama di imaju zastupništvo, odnosno servise. Njihov broj u Zagrebu ti je 01/2004-186. Meni su to jedanpu napravili za Samsung E800 u Zagrebu u Sesvetama i to za džabe![]()
Bom Chicka WahWah
Fala,fala.. ma joj kako me zivciraju takve sitnice koje sve zahebu, ima puno nedostataka taj mob i nelogicnih opcija, zapravo neki djelovi menija..![]()
Bookmarks