hard reset , drži reset i gumb za gašenje
Pomoć!
Nakon instalacije programa Paragon InterKey portable 2.0 i ponovnog reseta windowsi se više ne podižu, jednostavno pobijeli ekran. Ne znam što da radim?
hard reset , drži reset i gumb za gašenje
Ovisno o kojem se aparatu radi, trebas kombinacijom gumbica napraviti hard reset, koji tvoj aparat resetira na tvornicke postavke i tako gubis sve podatke.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
probaj prije toga trik sa baterijom, možda upali...tko će ga znati
Imam MDA Vario IIzvorno postao rospaya
ako netko zna kombinaciju tipki za hard resetIzvorno postao PSKIBOLA
ovo mi nije poznato.... mislis li na vulgaris vađenje baterije?Izvorno postao observer
gore sam ti napiso,mislim je to također za varioIzvorno postao PSKIBOLA
Da, meni je to na motoroli mpx220 jednom pomoglo, a ona je nešto slično (smartphone).Izvorno postao sodom
BTW evo ti C/P iz jednog drugog posta pa probaj i jedan i drugi način (eh da sodome, za varia ide drugačija kombinacija tipki):
Naime očito spomenuti član ima neka različita uputstva pa sam samo to htio spomenuti.Izvorno postao ninom
Kod mene u uputstvima piše da držite pritisnute zajedno tipke COMM Manager i tipku za glasovno upravljanje, i potom se stylusom stisne tipka za resetiranje.
Zadnji uredio Wisher : 22-11-2006 u 21:29
Sve ovo gore napisano ali ne pustati COMM i VOICE DIAL tipke prije nego se na ekranu pojavi poruka.Izvorno postao observer
Nakon toga pustiti COMM i VOICE DIAL pa pritisnuti ZELENU.
Ako ne pokrene sustav od prve ponovi HARD RESET jos jednom i naravno sretno jer su to ipak "dobri" stari windowsi.Izvorno postao PSKIBOLA
Pozdrav.....
ONE X & Sensation & Desire by HTC
A ako se niti nakon dva-tri pokušaja hard-reseta ne osposobi onda piči pravac servis![]()
Uz povecu kolicinu novca u EM servisu.Izvorno postao observer
![]()
![]()
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Bookmarks