Ja neznam kak je sad s BitDefenderom, al prije si normalno koristio free inacicu softwarea, bez ikakvih ukucavanja serijskog broja itd.
Ak sam ja dobro shvatio ti izgleda koristis crackirani (ilegalni) bitdefender, kaj nema smisla, jer imas isto tak legalnu free verziju bitdefendera, te zbog tog razloga ti je javio da imas neregistriranu verziju il sto li vec..
Norton, je po meni najvece smeche od antivirusnog programa koje postoji, plus da se nadoda da nie besplatan, plus kaj je jako skup itd.
Ima puno boljih besplantih verzija antivirusnih programa, kao sto je vec spomenuti bitdefender, ili AVG.
Ak oces imat odlican i jos k tome besplatan i legalan antivirusni program preporucam ti da si instaliras AVG, neces imati nikakvih problema niti nikakvih aktivacija nit registracija, jednom instaliras i radi ko urica.
Note: full skeniranje traje ovisno o velicini diska, te o broju podataka na disku. Odredjeni antivirusni programi skeniraju svaki file, neki samo povrsno skeniraju, a opet ovisno o postavkama koje ti sam odredis, vrijeme trajanja skeniranja varira.
Recimo meni AVG skenira cca 1,20 h cca 20Gb podataka, al zato preokrene svaki file i pronadje gamad...

Odgovori uz citat
Bookmarks