Mogao bi ja nesto i sa T610 iskemijati![]()
Redakcija Mobila poziva sve koji posjeduju mobilni telefon s kamerom da se uključe u natječaj «MOBIL-e PHOTO CONTEST». Ocjenjivat će se najluđe fotografije uslikane mobitelom. U obzir dolaze sve fotke; golotinja, životinje, političari, glupiranje itd., a «stručni žiri» magazina Mobil će odtstraniti fotografije koje neće biti dovoljno kvalitetne odnosno na kojima se ništa ne raspoznaje.
Fotografiju (što bolje rezolucije i kvalitete) potrebno je poslati na e-mail foto.contest@mobil.hr zajedno sa svojim podacima (Ime Prezime, adresa, broj telefona, opis fotografije te model telefona i kamere kojime je fotkano). Sve će fotke periodički biti objavljivane na mobilovom webu, te će bit moguće glasati za neku od njih. Osim objave na webu fotke će biti objavljene i u tiskanom izdanju magazina Mobil.
dobar grah daleko se čuje
Mogao bi ja nesto i sa T610 iskemijati![]()
Forumaš godine :)
Primili na znanje.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
OK
Ako si gladan pojedi nesto
...jel može sa posuđenim mobom.
jel mogu sudjelovat Mobil insideri?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...može li npr s Palmom...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
vaj not?Poslao: dmi
...može li npr s Palmom...![]()
...e sad ćete se nagledat' gluposti iz vlaka...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Ima li nagrada?
Evo ja poslo par komada ali nisu nes moram se potrudit
biti će nagrada.
Jel se moze znati tko je u "strucnom" ziriju? ;-)
Forumaš godine :)
imam ja dosta slika sa maturalca
...moram se potrudit...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ja ih imam dota ludih fotkih al me heba irda(sve radi osim kaj nemre 'nac' slike koje sam sliko')
Dio slika je vec uplodan na http://cafe.mobil.hr/foto
glasovanje i komentiranje moze poceti...![]()
Svaki dan me nesto iznenadi)
dakle ko zeli moze pratit primjer vjeke i sezama te slati svoje slike direktno na cafe.mobil.hr/foto
nisam ni znao da se to moze)
p.s. kratke upute... prvo treba kreirati svoj album slika (link na kreiraj/poredaj moje albume) i nakon toga se u njega mogu dodavati slike
al ova mi je slika zakon
![]()
i ja sam poslao. jedva cekam da uplodaju
Bookmarks