I šta je najgore, kad se Winsi podignu, ostane manje od 30 MB slobodnih.![]()
Stvarno ne kužim šta im je problem puknut barem 128 MB kad već ugrađuju procesore iznad 500 Mhz
I šta je najgore, kad se Winsi podignu, ostane manje od 30 MB slobodnih.![]()
Stvarno ne kužim šta im je problem puknut barem 128 MB kad već ugrađuju procesore iznad 500 Mhz
E bravo, vidim da se netko razumije, heheIzvorno postao Drug Mile
Daklem, kada se windowsi dižu oni dobar dio sustava prebacuju u RAM i naravno zauzimaju prostor.
Pokrene te li još nekoliko servisa još će više stvari biti loadano u RAM bez obzira što ste zatvorili te programe (mislim na stvarno gašenje).
Tako da od tih 64 MB ostane nekih 25 MB slobodno...što je dosta jadno...skoro toliko meni bude slobodno kada mi se digne sustav na Variu.
I jedan zahtjevniji program i zaboravi na multitasking, hehe.
Samo da napomenem da vam svi ovi plug-in programi, tipa SPB+, dodatno žderu memoriju. OK, sad je dosta off-a.
Uglavnom, raztiješili smo dilemu oko nedostatka memorije na WM uređajima, džaba UMTS, džaba HSDPA, džaba 802.11 g, kad imate 25 mb memorije. Džaba ovom uređaju i VGA ekran, dapače to mu je samo otežavajuća okolnost.
Sve u svemu sad smo ustanovili da ovi uređaji ne vrijede po pišljiva boba, i sad ću svoj titan šiknit u more jadransko
Bez zajebancije, slijedeći WM uređaj kupujem kad ugrade procesor jači od 600 Mhz i više od 128 mb memorije.
Kad bacaš Tytn okreni leđa moru pa ga baci prema Zagrebu, negdje u mom prafcu
A ako ga odlučis prodavat, opet me se sjeti![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Čuj, ako zapuše jugo malo jače, možda ti i doletiIzvorno postao BlueDevil
Ma ne, ne mislim ga prodavat uskoro, pa tek sam ga nabavioviše sam izražavao svoj gnjev glede i unatoč nedostatka memorije.
Ak se ipak dogodi da ga prodam, prvi si na listi![]()
Dobro, vidim malo smo otišli u off ali dobro, vidim obojica ste u godinama pa razumijem![]()
S ovime se potpuno slažemIzvorno postao Drug Mile
Samo se sjeti i toga da će ti uređaj sa iznad 600 MHz doslovno prošetat kroz baterijuIzvorno postao Drug Mile
![]()
Izvorno postao observer
Da, to sam zaboravio napomenut. Baterija od 2000 mAh najmanje, nauštrb dimenzija i težine, meni nebitno.
Bookmarks