wow!!!
geforce 5500? pa tu ja u svom laptopu imam!!!?!?!?!
kojih je dimenzija, cca?
Intel XScale PXA270 520 MHz, nVidia GoForce 5500, 2 GB ROM, UMTS (možda i HSDPA), WiFi, USB host, 2 megapikselna kamera, SRS WOW HD, TV-out i VGA ekran. Trajanje baterije i cijena? Bojimo se znati...
http://www.gadgethive.com/index.php?...52350&archive=
Vjerovali ili ne, cak nije toliko velik:
http://www.pocketpcthoughts.com/imag...me-highres.jpg
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
wow!!!
geforce 5500? pa tu ja u svom laptopu imam!!!?!?!?!
kojih je dimenzija, cca?
da na njega nisu mogli stavit više od 64mb rama?!
reko bi kao klasični pda - (mda2 npr.) uređajIzvorno postao Symbian
Šta mu je to "USB on the go"? Jel to znači da ima klasični USB port kao na kompu?
Bolesne specifikacije.. Ali sta to vrijedi kad ima premalo RAM memorije, nema qwerty tipkovnicu, bluetooth,..![]()
Symbian, nije geforce vech goforce
Ali nije mi jasno.. Cemu 2 Gb ROM ? Cemu dvoglavi procesor za multitasking kad ce shtekat sve zbog memorije ???
Izvorno postao Shamanix
Kao i svi WM uređaji. I još VGA ekran, mislim......ajde možda ga procesor izvuče
EDIT, 2 Gb ROM-a a 64 RAM-a. Bolje da je obrnuto![]()
....usb hostIzvorno postao Drug Mile
Vidiš to je zanimljivo. Znači mogao bi spojit printer, SmartCard reader.....
Da, al trebat ce driveri za to ak ce se moch spojit..
ja ima usb host na mp3u , uglavnom ti može poslužit da sa digitalca preuzmeš slike kako bi mu oslobodio memoriju,jel kako Shamanix kaže za ove stvari če ti bit potrebni driveri koji su upitni
također jedna sličica primjene:http://img.photobucket.com/albums/v7...psp-iriver.jpg![]()
Driver se podrazumijevaju. Kad se taj USB OTG ugradi u još koji uređaj, valjda će proizvođači reagirati i ponuditi prilagođene drivere.
Ček malo, šta se RAM neda povećat? Kartica, recimo?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Njet. Karticom povećavaš samo storage memoriju.Izvorno postao BlueDevil
malo radne memorije...da je ekran 4" bilo bi bolje...nema tipkovnicu...nema GSM modul niti BT pa da se bar može preko slušalice telefonirati... nema gps.
Spašava ga grafika i proc.
Mislim nije loš, ali sumnjam da bih ga stalno nosio uz sebe, možda u početku ali mislim bih ga brzo zamjenio sa nekim "all-in-one" uređajem
Eh da je bar na Tytn VGA ekran, ne bi mu bilo premca
Ima ovaj uredjaj GSM modul..
eeee.... da su babi muda........Izvorno postao observer
Ali opet, kad se dublje razmisli, čemu VGA ekrani? Mislim, koju svhu imaju osim estetske, s obzirom da ga ostatak hardvera ne prati. Pri tome mislim na procesor i RAM. Kad procesori budu jači, memorije veće, baterije trajnije, onda će imati smisla imati takav ekran, pa da možeš zavrtiti koji filmić u VGA rezoluciji s najmanje 24 fps. Na ovom uređaju, mogu samo pretpostaviti na šta bi to sličilo. :throw:
nigdje se ne spominje da ima bt,ali to je danas toliko banalna stvar da mislim kako to nije ni potrebno bilo uvrštavati u ove specifikacije dolje,ili je negdje crno na bjelo napisano?
Ljudovi, apropos memorije... Onih 64 su isključivo radna memorija, a ona 2GB su shareable, tako da po potrebi postaju i radna memorija, ali se i aplikacije tamo stavljaju. Tako da nije da nema memorije zvijer![]()
da,ali ta radna memorija nemože biti veča od 64mb,uzalud vam trud svirači.
svejedno je zvjer,malo osakačena ali ipak zvjerka.
I šta je najgore, kad se Winsi podignu, ostane manje od 30 MB slobodnih.![]()
Stvarno ne kužim šta im je problem puknut barem 128 MB kad već ugrađuju procesore iznad 500 Mhz
E bravo, vidim da se netko razumije, heheIzvorno postao Drug Mile
Daklem, kada se windowsi dižu oni dobar dio sustava prebacuju u RAM i naravno zauzimaju prostor.
Pokrene te li još nekoliko servisa još će više stvari biti loadano u RAM bez obzira što ste zatvorili te programe (mislim na stvarno gašenje).
Tako da od tih 64 MB ostane nekih 25 MB slobodno...što je dosta jadno...skoro toliko meni bude slobodno kada mi se digne sustav na Variu.
I jedan zahtjevniji program i zaboravi na multitasking, hehe.
Samo da napomenem da vam svi ovi plug-in programi, tipa SPB+, dodatno žderu memoriju. OK, sad je dosta off-a.
Uglavnom, raztiješili smo dilemu oko nedostatka memorije na WM uređajima, džaba UMTS, džaba HSDPA, džaba 802.11 g, kad imate 25 mb memorije. Džaba ovom uređaju i VGA ekran, dapače to mu je samo otežavajuća okolnost.
Sve u svemu sad smo ustanovili da ovi uređaji ne vrijede po pišljiva boba, i sad ću svoj titan šiknit u more jadransko
Bez zajebancije, slijedeći WM uređaj kupujem kad ugrade procesor jači od 600 Mhz i više od 128 mb memorije.
Kad bacaš Tytn okreni leđa moru pa ga baci prema Zagrebu, negdje u mom prafcu
A ako ga odlučis prodavat, opet me se sjeti![]()
Čuj, ako zapuše jugo malo jače, možda ti i doletiIzvorno postao BlueDevil
Ma ne, ne mislim ga prodavat uskoro, pa tek sam ga nabavioviše sam izražavao svoj gnjev glede i unatoč nedostatka memorije.
Ak se ipak dogodi da ga prodam, prvi si na listi![]()
Dobro, vidim malo smo otišli u off ali dobro, vidim obojica ste u godinama pa razumijem![]()
S ovime se potpuno slažemIzvorno postao Drug Mile
Samo se sjeti i toga da će ti uređaj sa iznad 600 MHz doslovno prošetat kroz baterijuIzvorno postao Drug Mile
![]()
Bookmarks