Po ovome što sam čuo i nisu malo lošija,čak se i boja guli.Volio bih čuti nečije iskustvo baš sa N70 i maskom koja nije origIzvorno postao Ico
![]()
Po ovome što sam čuo i nisu malo lošija,čak se i boja guli.Volio bih čuti nečije iskustvo baš sa N70 i maskom koja nije origIzvorno postao Ico
![]()
Zavisi kak koristis mob...
Ja imam original masku i nemogu rec da mob na nes lici jer jel izderan i izlizan na sve strane cak se i boja ogulila na poklopcu...
Ak pazis na kopirku maske bit ce dobro nebu joj nis a ak imas mob po uskim depovima i vadis ga 42 puta dnevno onda ni jedna nebu nakon nekog vremena dobro zgledala...
p.s. mob mi nije niti jednom pao jos uvijek da nebi bilo![]()
Ja sam imao na 3650 neoriginalnu i sva se boja ko potrošila.. a na N70 imam original i pocela mi se guliti, a frend ima crnu neoriginal i sve 5 zasada
Moja orginal siva se počela guliti i to dosta rano zato sam je i na kraju prefarbao...
Tko rano rani, rano dan zajebe!
dakle, ja kupio srebrnu n70, jer je samo takve bilo. zarkom zeljom zelio ivory pearl, nakon duge potrage kupio u za 300 kn orig. kuciste bez tipkovnice u ducanu KA tehnik, u zgradi sa sjeverne strane jarunskog placa. nisu bas nes ljubazni, al imaju ono kaj trazis. u mobisu su meni rekli 417 kn sa izmjenom, a i maske mi se njihove cine nekako smedje. i kazu da gubis garanciju. ja sam promijenio kuciste i nema sanse da skuze da si mijenjao sam, buduci da je sve na click. jedino kaj su me nokti bolili tri dana poslje.
kuciste super, poklopac kamere stoji jos bolje i cvrsce nego na onom koje je bilo prvotno na njoj.
ja sam kupio crystal jacket![]()
drugi dan mi je mob pao i nema nikakve ogrebotine ni na mobu ni na jacketu![]()
![]()
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
To je i mene oduševilo!Izvorno postao marq
za crystal jacket!
Tko rano rani, rano dan zajebe!
To mi nikad nece biti jasno kupiti mob i onda bit rob tog moba i pazit da ti ne padne....mozda je tal crystal jacket super zaštita al mogu ja isto tak omotat svoj mob u vrečice ( 15 slojeva) i nebu mu nista...ruzna su ta kucista kaj vam ne smeta taj preruzni izgled i ovak je mob velik a jos s timIzvorno postao marq
![]()
Rade ga obojas il neznam kaj kao sto su mnogi tu uspjeli....
Bookmarks