mene interesira gdje u Zagrebu ima za kupiti kućišta za N70??![]()
mene interesira gdje u Zagrebu ima za kupiti kućišta za N70??![]()
imaš u Mobis_u (originalno) ili u nekom dućanu koji prodaje mobitele i/ili opremu za mobitele... takođe postoji i crazy shop... pričalo se o tome gdje kupiti masku...Izvorno postao sony70
Najlakše ti je se malo prošetati po gradu i pogledaš...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Dućana koji prodaju opremu za mobitele po Zagrebu ima na stotineIzvorno postao Ico
![]()
Možda netko može napisati konkretno imaš tu...i tu..
Dobro, ima dosta dućana, ali opet... ja sam masku za 6630 kupio u dućanu GSM Electronic (ili tako nešto) blizu Sheratona... Pa ako mu je to blizu...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
gle ova tema ima 5 str. pa malo prolistaj i vidjet ćeš da ima navedenih shop-ovaIzvorno postao sony70
![]()
ja sam pitao u mobisu i ovak su mi odgovorili:
Poštovani,
Cijena kućišta sa ugradnjom jeste cca 305,00 kn.
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
[QUOTE=marq]gle ova tema ima 5 str. pa malo prolistaj i vidjet ćeš da ima navedenih shop-ova![]()
Uz najbolju volju niti na jednom postu od 5 stranica nisam našao gdje se u Zg može kupiti kučište za N70![]()
dakle,opet ti kažem da imaš u mobisu i imaš na jarunu na placu,bar je tako napisano u ovoj temi http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=31766
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
Kontaktirao sam nekoliko poznatih servisera i svi mi govore da zaobilazim kučišta ako nisu original Nokia.Navodno na neoriginalima se ljušti boja i poklopac ne "sjedi" kak bi trebao.Kakva su vaša iskustva?![]()
Bookmarks