Možda ona tipka sa strane ulazi direkt u mplayer... Ne znam.Izvorno postao marq
BTW jel se može ta tipka koristiti za išta osim za slikanje?
kod nas sigurno nemožeš kupit te slušalice jer nema ni N70 ME, a vani možda ima(pogledat ću po netu pa ću stavit kakav link ako nađem)Izvorno postao ihaladin
bilo bi mutavo da se nemogu stavit na standardnu N70.
a sad što se tiče maske.
negdje sam čitao kao da će N70 ME imat nekakvu dodatnu tipku za direktno ulaženje u Music Player... dal to onda znači da se orginal crna maska neće moći stavit na standardnu N70??![]()
![]()
ali koliko po slikama vidim te tipke nema nigdje i sve je isto kao na standardnoj![]()
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
Možda ona tipka sa strane ulazi direkt u mplayer... Ne znam.Izvorno postao marq
BTW jel se može ta tipka koristiti za išta osim za slikanje?
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
Ako se nevaram, ona tipka na desnoj strani moba (kada gledate u njega sa prednje strane) služi samo slikanje...
A tipka koje će biti namejnjena za pokretanje Musicpalyera je ona "multifunkcijska" tipka (ona sa strelicama, iznad tipke "c") jer neznam di bi drugdje tu tipku smjestili...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
evo ljudi našao sam slušalice, prvo je trebalo naći kako se uopće zove taj model
http://mcbuero.shopstudio.de/mcb/NPO...l?mv_pc=dooyoo
Ja sam isto našao.
To su AD-41/HS-20.
Ima ih na ebay-u po 10$.
Tražio sam i piše da mogu na normalan n70 (makar ga nema pod supported models na nokijinoj stranici):
http://discussions.europe.nokia.com/...essage.id=2240
Jel to onda radi samo sa onim nokijinim originalnim playerom ili bi se moglo naštimati da radi sa nekim drugim?
Ja sam si mislio ove kupiti LINK/
al ako ima za kupiti ove sa tipkama onda bi ređe njih uzeo.
A sada vezano uz temuda li je neko uživo vidio onu zlatnu masku? da li ima di za kupiti takva?
kolko ja znam zlatne maske u hrv nema. a treba potražit na www.marktplaats.nl
jel imao tko ove silikonske zaštite i kakve su??
![]()
Ja imam onaj Crystal Jacket i mogu ti reći da je zakon!
Pao mi je jednom i ništa!!!
Štiti i ekrean od ogrebotina!
Jedino što je još dobio na masi! Malo veliko izgleda ali nema veze![]()
Tko rano rani, rano dan zajebe!
možda služe svrsi te silikonske navlake, ali su ružneeee... božemesačuvaj![]()
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
jel neka loša plastika ili je solidna, i dal se vrata od kamere sad teže spuštaju(to bi bilo poželjnoIzvorno postao Oryon
)
sad se stvarno nemogu odlučit dal da uzmem to crystal ili silikonsko![]()
Plastika je izuzetno kvalitetna...i sto se tice vrata od kamere....mogu rec da je ono malo lufta taj crystal case uredno maknuo i radi tako savrseno da je to milina....Crystal case ima samo dvije mane....prva je da se zna zavuc dosta prasine ispod...pa treba jedno svaka 2 tjedna-mjesec dana skinut to i pocistit...a drugo je da nisu stavili rupu kod mem kartice, pa kad zelis izvadit karticu moras skidat crystal case....inace....stiti ekran...vidi se kroz nju savrseno, ne smeta kod tipkanja, i svaki put kad skines crystal case divis se sam sebi kako lijep mob ustvari imas :bunny:![]()
![]()
Tako je!!!Izvorno postao matrixcore
![]()
Jedino što po meni i nije neka mana to što nema rupa kod mem kartice, jer ako imaš veću karticu i nije baš potrebno je mjenjati svako malo....
Poklopac od kamere ti se više ne otvara u džepu!
Tko rano rani, rano dan zajebe!
ima tu u lokalnoj trgovini Nokia Fashion Stereo Headset For Nokia 3250 (Black) – AD-41 / HS-20Izvorno postao ihaladin
i radi normalno na svim nokiama. pa tako i na n70.
jel mislis ovo?Izvorno postao -TOT-
Nokia N70 Housing (Golden)
ajde ljudi kad već pričamo o tim maskama i zaštitama, jel onda bolje uzet crystal ili silikonsku??![]()
po meni bolje kristal, jer ljepse izlgeda, a silikon je malo ruzno i dosta zadebljano..al sto se tice zastite, definitivno je bolje silikon.Izvorno postao marq
na silikonu nema za zaštitu ekrana??
kolko vidim nema, ali tolko je debelo da ce ti tesko ista zahvatiti ekran.Izvorno postao marq
Izvorno postao khideg
Jel znaš možda koja je cijena i kak se zove dućan pa da vidim dal ima takav u zagrebu, jer kod mobisa nisam našao, a neda mi se ići po svim dućanima to tražiti...
ja mislim da ima na www.crazy-shop.com![]()
mislio sam na ovu http://i9.tinypic.com/47wjypw.jpgIzvorno postao khideg
neznam gdje ima maska za kupit,ali cijeli mobsa zlatnom maskom imaš u city centru
Izvorno postao -TOT-
da i ja sam na to mislio.
Bookmarks