Zna li netko di mogu nabaviti slušalice on N70ME i koliko para.
Zna li netko di mogu nabaviti slušalice on N70ME i koliko para.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
hvala stari
To i mene zanima!Izvorno postao MrBlc
Dal se uopce mogu staviti na standardnu n70?
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
kod nas sigurno nemožeš kupit te slušalice jer nema ni N70 ME, a vani možda ima(pogledat ću po netu pa ću stavit kakav link ako nađem)Izvorno postao ihaladin
bilo bi mutavo da se nemogu stavit na standardnu N70.
a sad što se tiče maske.
negdje sam čitao kao da će N70 ME imat nekakvu dodatnu tipku za direktno ulaženje u Music Player... dal to onda znači da se orginal crna maska neće moći stavit na standardnu N70??![]()
![]()
ali koliko po slikama vidim te tipke nema nigdje i sve je isto kao na standardnoj![]()
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
Možda ona tipka sa strane ulazi direkt u mplayer... Ne znam.Izvorno postao marq
BTW jel se može ta tipka koristiti za išta osim za slikanje?
Ako se nevaram, ona tipka na desnoj strani moba (kada gledate u njega sa prednje strane) služi samo slikanje...
A tipka koje će biti namejnjena za pokretanje Musicpalyera je ona "multifunkcijska" tipka (ona sa strelicama, iznad tipke "c") jer neznam di bi drugdje tu tipku smjestili...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
evo ljudi našao sam slušalice, prvo je trebalo naći kako se uopće zove taj model
http://mcbuero.shopstudio.de/mcb/NPO...l?mv_pc=dooyoo
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
Ja sam isto našao.
To su AD-41/HS-20.
Ima ih na ebay-u po 10$.
Tražio sam i piše da mogu na normalan n70 (makar ga nema pod supported models na nokijinoj stranici):
http://discussions.europe.nokia.com/...essage.id=2240
Jel to onda radi samo sa onim nokijinim originalnim playerom ili bi se moglo naštimati da radi sa nekim drugim?
Bookmarks