a koliko dodje?
To bi bilo sa tipkovnicom?
a koliko dodje?
To bi bilo sa tipkovnicom?
Tko rano rani, rano dan zajebe!
imam isto N70,ali ta crna je prva liga![]()
isto bi me zanimalo gdje se to dobi i koliko kosta?
Moj stari nick je bio: nokman
130kn s tipkovnicomIzvorno postao Oryon
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
Znam ti jednog frajera kaj prodaje crnu N70, s tim da ima uz nju i srebrnu masku. Nisam ga pitao dal hoće posebno prodat crnu masku, al evo ti njegov broj 0915573572. On tu crnu masku trenutno koristi, ali je kao nova, bez tragova korištenja, pa ga pitaj ak ti je hoće prodati![]()
Bom Chicka WahWah
Evo, ja sam probao staviti crnu masku i to ide dosta lagano. Treba bez naglih pokreta noktom (ako ga imate) odlupiti gornju masku i onda sa nekim tankim šarafcigerom skinuti donju. Sve je prikazano ovdje:
http://wp.jirulda.com/wp-content/N70...ntaz%20N70.avi
Sad, što se tiće same crne maske, ja nisam baš zadovoljan. Mislim nije loša, ali sam mislio da će to uživo malo bolje izgledati. Isto tak, kuži se ipak da maska nije original. Poklopac kamere je malo tvrđi i sl.
Tako sam ja nakon svega ovoga vratio svoju pearl-white masku, a ovu crnu evo prodajem ako netko hoće (zajedno s tastaturom). Dam ju za 80kn. Skroz je nova, samo sam ju stavio na mob i skinuo. Nisam čak ni zaštitnu foliju sa stakla skinuo...
Ako je netko zainteresiran, nek se javi na PM.
Pozdrav!
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
Neće mi otvoriti....Izvorno postao ihaladin
![]()
Je to dobar link?
Lik je dobar.... ti je link na direktno skidanje filmića...Izvorno postao Oryon
Kad stisneš na link, pričekaj malo i otovorit će ti se se onaj prozoer ko kad nešto skidaš sa neta...
ja sad probo i sve radi...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ništa! Ni da direktno skidam ne ide!
Probat ću doma...
preporucujem vam ovu masku od ihladina jer ja imam istu takvu na mobu(nije orginal).Za mene je ova cak bolja i od orginala
pozdrav
sretan bozic
Bookmarks