Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3

Hybrid View

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    -
    Operater
    -
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

mali problem sa K750i (resetiranje)

Pozdrav, kupio sam danas u Vipu K750i, kod unlockera je stavljen R1CA021 i telefon je otkljucan, nema vodafone gluposti, spojio sam ga na kabel, skinuo se update service tool, tamo mi prepozna telefon i kaze da nema novijeg softvera

e sada isao sam prebacivati podatke na mob, (u memoriju telefona) i ako uzmem dosta stvari za prebaciti ili move ili copy i jos ako stavim cijeli direktorij telefon se nakon nekoliko prebacivanja sam resetira

u cem je problem
    telefon je cid49 tako da ga ne mogu jos patchati?

hvala

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    -
    Operater
    -
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eto da sam sebi malo odgovorim

prvo skuzio sam u cemu je problem, naime resetiranje se desava kada se koriste sljedeci programi i kada se odabere vise od 14 datoteka za prijenos, i to samo sa memorije telefona (NE sa sticka) na komp (obratno radi sve uredno)

Mobile Edit 2.2 - kada se krenu kopirati datoteke ( u mome slucaju 30-tak slika kontakta sa memorije telefona na komp) program nastoji sto brze to iskopirati i kada dodje do 15. telefon se resetira a program naravno izbaci gresku

float's mobile Agent (najnoviji update) radi kako spada i ne rusi se nista, razlog tome je koliko sam skuzio sto on kopira jednu po jednu datoteku i nakon sto ju iskopira spremi je te tek onda krece drugu, kopiranje je sporije nego na mobile editu ali je stabilno tocnije ne resetira se telefon, mobile edit kopira jednu za drugom i sto brze te to resetira telefon, vjerojatno ga preoptereti ili slicno

MyPhoneExplorer cini mi se da radi, ali ima jako cudnu metodu kopiranja, naime nakon sto sam prvi puta prekopirao datoteke na komp, resetirao sam komp, i telefon, promijenio sam putanju gdje zelim kopirati i jos jednom sa memorije uređaja izabrao te datoteke i kopirao ih, datoteke su bile kopirane trenutačno, što mi govori da program radi ali da očito ima neki temp direktorij gdje sprema datoteke pa ih od tamo povuče ako su istog naziva i veličine

Sony Ericsson File manager - također radi samo do 14 datoteka, točnije nakon toga kada krene kopirati 15-u telefon se resetira, naime opet vidim da kod njega kao i kod mobile edita slanje datoteka je sa telefona brze, tj telefon samo salje i salje i salje te se nakon 14-te poslane resetira

eto nadam se da sam nekome pomogao, puno bi mi znacilo kada bi netko probao istu stvar na svome telefonu, kazem uplod na memoriju uredaja radi kako spada, upload i download na memory stick radi kako spada, jedino je bedara upravo taj download sa memorije uredaja ali opet samo sa nekim programima

verzija softa koji je na telefonu opisana je u prijasnjem postu, e sad da li ce se sa novim softom rijesiti taj bug neznam, vjerojatno hoce, no kako vidim ovaj je najzadnji i nema novog dostupnog (ako ne racunamo patch, ali njega ne mogu staviti na svoj CID)

i jos da se samo nadovezem, imao sam C81, imao sam ga nekoliko dana jer sam jako bio razocaran softom, verzija 38, i iako update softa je besplatan (imao sam garanciju) put u zg zbog toga mi je bio dodatni trosak od 100kn, ili kupovati kabel jos dodatni trosak od 160kn, pa sam stoga odlucio kupiti k750, koji ce me izaci 1000kn nakon prodaje vip me paketa, ali iskreno ocekivao sam soft koji NECE imati bugova, i iako je ovo nesto jako malo i nesmeta, iskreno sam malo razocaran, ali valjda ce proci

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iphone 5
    Operater
    Vip
    Godina
    46
    Bodovi
    17.514
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.514, Nivo: 32
    Bodovi: 17.514, Nivo: 32
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    To nisu stvari zbog kojih bi trebao razocaran.Dobio si odlican telefon za malo više od soma kn.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. K750i - problem s kamerom?
    By FlowBlow in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 36
    Posljednji post: 10-12-2006, 22:52

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove