http://myk700.lasyk.net/preview/4076...y-Edition.html
za otklanjanje šuma i drugih gluposti
http://myk700.lasyk.net/preview/4076...y-Edition.html
za otklanjanje šuma i drugih gluposti
Hvala, ali meni ne smeta sum na slikama, imam fotoaparat i koristim Noise Ninja plug-in.Izvorno postao marq
Samo zelim saznati je li kamera na mom K750i hardverski ispravna zbog evidentne razlike s tim ljubicastim sumom u odnosu na W800i. Zelim znati ako je to problem da ga nosim na garanciju jer ako ga dekodiram bit ce kasno.
Znaci, ja ne mogu uslikati sliku bez ljubicastih tocaka, a prijateljica na svom W800i ne moze napraviti sliku s njima u slicnim uvjetima.
u zatvorenmo,pogotovo u mraku imaju sve mobi-kamere probleme....tu ti sito autofocus nemoze pomoci....ja isto imam k750i(se-soft),radi isto takve slike....samo tocke u tamnome...
te kamere vrede samo za vani i dobrom svjetlu...ako ti je to pre malo,onda kupi pravu digi-cam,ne kostaju bas puno...![]()
Moj stari nick je bio: nokman
Evo slike ekrana:
slika
Ne obracajte paznju na ovo zeleno na ekranu, zaboravio sam iskljuciti AF illuminator na aparatu.
Uvijek se pojavljuju te crte na tim mjestima, a slika ispadne otprilike takva (kao u prvom postu). Jedino crte izostaju kod nizih iso vrijednosti.
Zasto to imam ja, a na W800 nema, je li to ispravno?
Meni to izgleda kao da je do softvera. Vidim da je Vodafone gore, to je odmah sumnjivo.Jesi probao napraviti update preko SEUS-a? Ponekad pomaze i master reset (ali prije toga spremi sve bitno sa telefona, jer ce ti nestati). Ako ni to ne pomogne, probaj kod nekog unlockera staviti cisti firmware (ili ako ti se da probaj sam preko npr. Wotana).
ja mislim da ti je tapet ruzan i da je u tom problem![]()
NHF
pa evidentan je problem,nosi to da ti poprave,šta čekaš...![]()
Probao bih, ali mobitel je star 5 dana. Ne smijem flashati zbog garancije, ako se pokaze da je hardverski problem, onda sam ga zesce zeznuo.Izvorno postao ravilov
Htio sam da mi netko s foruma prvo potvrdi ako ima slicnih problema, medjutim, izgleda da to nije cest problem.Izvorno postao smogovac
Ja cak i kad uslikam apsolutni mrak imam gustu mrezu od plavih tocaka.
Provjerio sam druge brandirane K750i...
Svaki ima takvu vrstu suma, manje ili vise izrazenu. Jedini koji nije imao tih problema je jedan nebrandirani K750i sa starim softverom verzije R1N035.
Dakle, ili je losa serija ili je los softver. Ili je oboje.![]()
Bookmarks