Da, dobit ces isti shitty Vodafone, sa istim problemima koje su ljudi vec javljali (ukinut MegaBass, stisani zvuk, smanjena funkcionalnost zooma), ali mozda sa novijim driverom za kameru. Znam, odnos "dobivenog" i "ulozenog" bas i nije neki, ali to je jedino sto mozes dobiti legalnim putem.
U servisu ne moras nuzno inzistirati na cistom softveru, cak ni na upgrade-u, samo jednostavno da ti poprave problem sa kamerom. Pa ako se popravak sastoji od toga da ispusu prasinu iz lece, so be it.Ja bi na tvom mjestu isao u servis, pogotovo ako si iz Zg, pa bar da cujem sto imaju za reci. Meni se ljudi cine cisto OK (barem oni sa kojima sam ja komunicirao), rado izadju u susret, cak kad sam jednom ostavio telefon na flashanju mi je tip nudio da mi ga donese doma jer mu je usput kad ide s posla.
![]()

Ja bi na tvom mjestu isao u servis, pogotovo ako si iz Zg, pa bar da cujem sto imaju za reci. Meni se ljudi cine cisto OK (barem oni sa kojima sam ja komunicirao), rado izadju u susret, cak kad sam jednom ostavio telefon na flashanju mi je tip nudio da mi ga donese doma jer mu je usput kad ide s posla.
Odgovori uz citat
Bookmarks