problem je što kad nešto snimim na minidisku, nemogu to check-inat u komp jer ovaj sony-ev software to ne dozvoljava (po nekom zakonu o kopiranju muzike, ili tako nešto)
a ja trebam to, dali ima neki drugi program za minidisc gdje se može check-inat
problem je što kad nešto snimim na minidisku, nemogu to check-inat u komp jer ovaj sony-ev software to ne dozvoljava (po nekom zakonu o kopiranju muzike, ili tako nešto)
a ja trebam to, dali ima neki drugi program za minidisc gdje se može check-inat
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
dakle snimis to preko ulaza na md?? mikrofon?
bojim se da to ne mozes check inat na komp. na znam zasto, ali to sam negdje procito, u uputstvima za md mislim...
ali bilo bi vrlo zgodno kad bi se moglo tako check -inat.
tipa - snjimis predavanja na faksu i unda ih prebacis na komp...![]()
![]()
mozda postoji neki program koji to moze isčeprkat sa mini -disca, ali ne znam za takav.![]()
![]()
provaj na newsima , ako nadjes koji valjani program javi - dobro bi doshao![]()
Let's burn!!
e pa to ti i govorim. sony ne dozvoljava check-in. teško da ču nači... zato sam i tražio ovdje za pomoč
ovako mi ostaje opcija snimanja preko banane u real time vremenu, stim da to traje, i gubim na kvaliteti zvuka
...u biti ne prvo prebaciš u wav format pa ga konvertišaš u mp3 (za ovo trebaš imat' dosta slobodne memorije na hardu i naravno konjske živce...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
@ dmi nerazumijem šta si htio reči ovime... pa prvo snimam u real timu u wav-u, a i to snimljeno mi treba bit u wav-u
...da i onda taj wav prebaciš u mp3 (ako to hočeš komprimirati da ti jedna pjesma ne odnese 50 MB prostora) ili u WMA ali ti onda baš i nije najpogodnija za "dilanje" jer 4/5 korisnika uredno pljuje po tom standardu...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
al ti si skrenuo steme... ja to snimljeno trebam u wavu, jer radim wav muzički cd za glazbenu školu.
Bookmarks