Evo da se i ja malo ukljucim u raspravu...imao sam k800 prije nekoliko mjeseci i prodao ga, pa mi je "falio"i sad sam ga nedavno uzeo ponovo u t2 paketu (945kn - bas sam mogao pricekat jos koji dan da ustedim tih 50kn
).... Mob je trenutno uvjerljivo best buy na HR trzistu...cijena je mizerna (naspram slicnih telefona), moddanje je dovoljno rasireno da ga slozite po svojem ukusu i zaporavo jedini minus mu je velicina, a ako vam to ne smeta - imate gotovo savrseni mob za malo love
Ja sam na svojem odvalio flash u k810 ali mi se nije dopalo, pa sam ostavio genericki k800 sw i strpao druge ikone i kamera drivere - nije puno ali covjeka veseli.... Odlucio sam ga zadrzat u trajnoj kolekciji (u zadnjih 10 godina tu se jos jedino nalazi t39m) tako da stvarno sve preporuke... Kaj se tice joysticka moj radi odlicno fala Bogu, a tutorial za skidanje i ciscenje je vrhunski...do sada sam koristio samo stapic za usi ali bas cu sutra probat ovo odradit
btw ja sam bio uvjeren prvi dan da mi steka ali onda sam skuzio da je to samo na pregledavanju slika radi brzine kartice....bila je original sonyeva...stavio sandiskovu i radi ko vurica
![]()

i sad sam ga nedavno uzeo ponovo u t2 paketu (945kn - bas sam mogao pricekat jos koji dan da ustedim tih 50kn
Odgovori uz citat
Bookmarks