Ma nije to toliko strasno, 6630 je bio sporijiUh kako sam se uplasio za memorijsku karticu, ja krenuo da je gurnem ono krenulo nesto da koci i stanem ja negde na polovini i kao da je izvadim ono se prosto zaglavilo i jedva je izvadih i probam na drugu stranu kad ono nece, ja sam gurao na normalnu stranu ali izgleda nije bilo podmazano
![]()
A sto se tice SIM kartice, mislim da mi je potrebno vremena da se razradim oko vadjenja :d
Nego pre neki dan sam skinuo neke teme za k800i i video sam da su neke .dm saznao sam da su to drm teme, i nasao da se mogu ubaciti preko my phone explorer, ali meni nikako ne uspevaja ih ubacim ali ne mogu da otvorim u telefonu. Moze li mala pomoc??
edit: ja sam kriv nisam citao upustvo lepo, pise kad treba da se izabere phone mode ili transfer da se ne bira nista, ja sam bio izabrao phone mode pa nije htelo![]()

Uh kako sam se uplasio za memorijsku karticu, ja krenuo da je gurnem ono krenulo nesto da koci i stanem ja negde na polovini i kao da je izvadim ono se prosto zaglavilo i jedva je izvadih i probam na drugu stranu kad ono nece, ja sam gurao na normalnu stranu ali izgleda nije bilo podmazano
ja ih ubacim ali ne mogu da otvorim u telefonu. Moze li mala pomoc??
Odgovori uz citat
Bookmarks