Upravo mi je K800 doživio pad sa 2 metra na pločice. Naime, nalazio se na ručniku u kupaoni, na polici koja je cca 2 m visoko. Naravno izađem ispod tuša i povučem ručnik, k800 je odletio na drugi kraj kupaone, malo se smočio, ali na prvi pogled, nisam zapazio niti jednu ogrebotinu. Kad sam malo bolje pogledao postoji zapravo jedna ogrebotina, napravila se dole desno od ljestava, na bočnoj strani, dakle ispod IR porta. Toliko je mala da se vidi samo pod određenim kutevima svjetlosti![]()
Mislim da je kvaliteta izrade odlična.
PREDATOR
Eto, početkom 12. mjeseca kupio sam K800 i evo već prvi problemi. Ne radi okidač na kameri. Dakle, kamera radi, zumira, radi makro i kad treba okinuti sliku 0 bodova. Isto tako, ne mogu pokrenuti video...
Mob je pod garancijom pa će valjda se rješiti problem. Dobio sam zamjenski Samsung e330. Koji shit od moba. Toliki da sam danas iz naftalina izvadio dobri, stari T610 i njega koristim trenutno...
![]()
Pa naravno, volim pjevat ispod tuša, pa si pustim mjuzu
Uvijek furam mob sa sobom, predragocjen mi je da ga ostavim bez nadzora
Al ovo kaj je preživio... Baš se sjetim starog t610, on mi je letio sa visine cca 5 m, razletio se bio, al kad sam ga sastavio radio je sve super, naravno imao je dost ogrebotina, al šta se može...![]()
Bookmarks