@wildbabe
Crvena (olitiga narančasta) svjetlost se gasi ako staviš da nema autofokusa, dakle iz normalnog stanja stisneš 2 puta broj 4
@mobyfanica
ovo je već netko pitao u ovoj temi tako da potraži malo drugi put![]()
sad, joystick i guljenje tipke nisu samo u t-mobile seriji, jel sam citao odavno na esato da se isto gule tipke. a joystick je vec poznata stvar. a ovo sto ne radi activity, to su mi rekli u EM da je greska u t-mob firmwareu i da se to rijesi
iPhone 5s 16 GB
mrzim kad se mob guli... moj SE hvala bogu se ne guli nigdje, baš su ga dobro napravili... jedino što je otišao flat od mog otvaranja zatvaranja pri gledanju tv-a...
Seriously?
To s Nokiom ti je ko posjedovanje Alfe, upoznaj se i zblizi sa serviserom jer ce ti biti najbolji prijatelj![]()
Sad ozbiljno, u t-mobile ponudi se k800 moze dobiti zbilja povoljno i obzirom da ih narucuju na tisuce tu i tamo koji defekt i nije tako strasna stvar. (naravno je ako si taj nesretnik bas ti)
Imas ga i vrijeme ce pokazati sto ce se od tih mogucih nedaca ostvariti dotad uzivaj i ne brini![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Aj i to šta kažeš
Neg nikad nisam probao slikati neš bez "crvenog svjetla" da pregledavam scene, uvijek bi imao dovoljno svjetla da mi se ne uključi
Izvini
A evo kad smo već otvorili pitanje tih scena, da li itko koristi te scene. Mislim, ja najčešće slikam na auto, al ima i slučajeva kad koristim scene. Tipa kad znam da će se nešto brzo dogoditi, onda uzmem sportsku scenu, jer je fokus stvarno dosta brži neg ovako. Također koristim i dokument scenu![]()
Ja samo i koristim te scene jer mi je glupo stavljati na auto jer se zna dogoditi da mob krivo procjeni situaciju pa boje ispadnu totalno krive, npr ako stavis balans bijeloga na AUTO...
Scene koristim od situacije do situacije mada je ponekad zahebano stalno presaltavati iz jedne u drugu ali trebalo bi ih koristiti jer nisu bezveze stavljene, valjda slike ispadaju bolje...
Evo npr, probaj slikati kad je smanjena vidljivost neki predmet koji je udaljen 1 metar i stavi scenu na AUTO, drugu na PORTRAIT a trecu na TWILIGHT PORTRAIT, isto tako sa WHITE BALANCEOM pa usporedi i vidjet ces da je velika razlika u slici..
Ja uglavnom stavim na auto mod osim osim kod nekih specifičnih uvjeta, npr. portret u sumrak, sport, sunce/snijeg i tada se primjeti razlika u slikama.
PREDATOR
Ja imam mob vec 4-5 mjeseci...i na srecu nemam niti jedan problem koji ste nabrojili..nadam se da i nece doc do njih![]()
Guns n' Roses rules!
pomoć pomoć pomoć napravio sam update na k800i koji sam kupio u mostaru i nešto mi se sj... nemože se pokrenuti kad upali radi 2 sec i bijeli ekran i gašenje i opet upali....u beskraj. zna li tko što se može učiniti da se spasi? ljudi pomozite...(koristim u eronet mreži BiH) hvala
može li se nekako resetirat ručno?
dajte ljudi ima li tko da se razumije
molim vas
može li se nekako vratit stara verzija programa nakon što se jednom updatira
Zadnji uredio imaticx : 10-02-2007 u 02:32
je li tko pokušavao formatirati disk(mobitel) iz windowsa na k 800 ono jednostavno u my computeru desnom format i...
meni software nije uredu nakon updatea pa pokušavam smislit neki način da ga izbrišem a ne mogu s moba jer se gasi svako 2 sec
Kad prikljucis mob na komp, ono sto vidis kao drive u My Computer nije cijeli sadrzaj interne memorije nego jako, jako mali dio toga. Dakle ne mozes tako "preformatirati" mobitel.
Ja sam kupio u Tmobile-u K800i, soft. R1ED001 i nema mem. karticu. Problem je sljedeći, kad mobitel spojim na comp preko kabela, on uredno radi i sve je ok, i onda odem na safely remove hardware i win ga ljepo iskopca, i sad ako koristim 'Prijenos datot.' mode onda mi se nakon iskapcanja kabela prvo ekran pobijeli i onda se mob resetira, i stavi mi T-com-ovu temu i resetira brojac slika. Ako koristim 'Modemski rad', onda sve ok i nakon iskapčanja, al vise preferiram ovaj 'Prijenos datot.', frend isto kupio isti dan, isto mjesto i isti problem. Ima jos neko ovakve probleme i sto bi bio uzrok tome? Osim toga nisam uocio neki drugi problem. Nisam iz zg pa mi je malo problem odnest na servis, no morat cu jer mi ide na zivce :-)
Meni se isto desilo sa k700 prije par godina. Najednostanije rjesenje: odfuras mob nekom unlockeru i sredi i ga za 50 kn![]()
Mislim da ovo ima u nekoj od tema.Koristi search...imaš dosta o modiranju i update-u SE-a.Ili probaj pitat moderatora na pm (mislim da je imatic->not' sure)
izasao novi PC Suite 2.0.53 za K800 (valjda i za druge modele)
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...40906&esi=true
direktan link za DL: http://www.sonyericsson.com/download...2.0.53.exe.exe
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks