Evo i ja postao ponosan vlasnik novog K800! Ali odmah me malo zasmetalo sto nisam dobio karticu sa njim u paketu, inace super mob. Brat otkrio onaj program FaceWorp pa mi sad trosi bateriju!
Evo i ja postao ponosan vlasnik novog K800! Ali odmah me malo zasmetalo sto nisam dobio karticu sa njim u paketu, inace super mob. Brat otkrio onaj program FaceWorp pa mi sad trosi bateriju!
Koja je zadnja verzija softvera za k800. i jel postoji nocni nacin. kad slikam vani u nekom sumraku i ako je ukljucen blic onda slika samo ono sto je osvjetljeno blicem, ono u daljini ne slika. i kad gledam na kompu slike, i stavim na pravu velicinu, onda vidim na rubovima objekata , ko da se pastelni, mutno. Da li je tako na svima ?
Pa blic možeš isključiti, a imaš opciju slikanja: automatski, pejzaš u sumrak, portret u sumraku, pejzaž, portret, plaža/snijeg, sport, dokument...
Pa onda možeš odabrati i tu kako želiš slikati...
Kad slikam sa blicom, nisam primjetio da je na rubovima mutno...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
a koja je verzija softvera najnovija, ja imam R1ED001? I jel ima neki izbornik za stabilizator fotoaparata, ili se to automatski? I kad gledam slike kad stisnem onaj gumb iznad ekrana, slike se pokazuju u punom zaslonu onako horizontalno, pa slika je prvo nekak recimo vide se kockice, a nakon 1 sec se stabilizira i super cista je. Jel to normalno?
I ja također imam tu verziju softa i nemislim ju mijenjati jer nema zasad nikakvih bugova...Izvorno postao dakinho
Što se tiče stabilizatora, kada izabereš jednu od opcija: "Pejzaž u surmaku", "Pjezaž", "plaža/snijeg" onda ima ima stabilizator fotoaparata...
Također stabilizator imaš kada snimaš video...
To sa izoštravanjem slike se dešava i meni, i to je sasvim normalno jer se isto to događa i na nekim digitalnim fotoaparatima... Ipak je to slika od 3,2Mpx pa treba se malo izoštriti da se prikaže na displeyu mobitela...![]()
![]()
Jos dva pitanja, kak se koristi ona funkcija za prepoznavanje glazbe? I jel se vama poklopac kamere nakon nekog vremena poceo klimat, ono malo (0,5 mm), ali samo na jednoj strani poklopca se klima?
Što se tiče premotavanja glazbe: samo dugo držiš joystick u desno (premotavanje naprijed) ili u lijevo (premotavanje nazad) kad si u mp3 playeru...Izvorno postao dakinho
![]()
Što se tiče klimanja poklopca, malo, ali stvarno jako malo se klima, možda oko 0,5mm ili manje... na stanji prema vrhu moba je to malo izraženije...
Ali mislim da je to sasvim normalno, jer ipak treba moć otvoriti poklopac kamere...![]()
![]()
Bookmarks