Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 483

Hybrid View

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Samsung Galaxy S II
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    7.070
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.070, Nivo: 20
    Bodovi: 7.070, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ico
    Meni najnormalnije mob "skuži" punjač kad se izgasi... izgasio mi se već dva puta ("mrcvario" ga da se baterija ful potroši) i kad sam ga stavio na punjač, uredno bi ga prepoznao...
    Što se tiče IC_a, još nisam skužio nikakve probleme sa tim... normalno ga uključim i normalno radi...
    A može biti da je to zato što imam inačicu softa R1ED001...
    I ja imam taj softver pa si me malo utješio. Inače kad sam vidla tamo, pa sigurno 20-ak postova ljudi kojima su mobiteli crkli, nije mi bilo baš svejedno. Neki su čak promjenili mobitele za nove u dučanima gdje su ih kupili, i ponovo su im krepali i ti novi. Užas!!!
    Ajde sad mi je barem malo lakše!
    "Expirience is what you get when you don't get what you want!" (Randy Pausch)

Super-forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone 3Gs, 4.
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilo je vec govora o tome da li se moze ugasiti punjenje moba kad je mob prikljucen na USB kabel i ne sjecam se da je netko dao pozitivan odgovor...
    Naime, nakon naredbe >*<<*< trebalo bi otici pos service settings i namjestiti charging off i na taj nacin bi se trebalo ugasiti punjenje preko USB-a...
    Ako je ovo netko vec postao, moja isprika te ovaj post moze biti izbrisan...

Jedna stvar vezana za slike ...
    Nekada mi se dogada da kad uslikam sliku ne tako cesto, mozda 1/100 da fotic izbacuje neku cudnu sliku nerealnih boja pa me zanima da li se ovo jos nekome dogada?
    Evo stavit cu primjer normalne i ove cudne slike...

Zadnji uredio wildbabe : 25-12-2006 u 17:22
    Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!

mod_se Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao wildbabe
    Bilo je vec govora o tome da li se moze ugasiti punjenje moba kad je mob prikljucen na USB kabel i ne sjecam se da je netko dao pozitivan odgovor...
    Naime, nakon naredbe >*<<*< trebalo bi otici pos service settings i namjestiti charging off i na taj nacin bi se trebalo ugasiti punjenje preko USB-a...
    Bilo je vec vise puta, samo je stvar da to navodno nekima ne radi. Tj. kao stave na off pa se ipak puni. Ne znam nista o tome, meni radi bas kako bi trebalo.

Jedna stvar vezana za slike ...
    Nekada mi se dogada da kad uslikam sliku ne tako cesto, mozda 1/100 da fotic izbacuje neku cudnu sliku nerealnih boja pa me zanima da li se ovo jos nekome dogada?
    Mozda je do automatskog racunanja whiteballance-a i slicnih stvari, a mozda je nesto do firmwarea. Tesko je reci.
    Rekao bi ti da probas sa ne-automatskim postavkama, ali kazes da se to ne dogadja uvijek cak i pod istim uvjetima, pa ne znam sto bi ti rekao.
    Mozda da probas ocistiti lecu.

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja sam na svom k800 isključio punjenje preko USB_a, ali kad spojim na komp onda kada mi se pojavi izbornik kako želim spojiti mob sa kompom, na bateriji se pojavai znakić ko da se puni mob... kada sam u "phone mode_u", onda tog znaka nema, a i ne pomiče se indikator baterija što bi trebalo značiti da nepuni...
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Super-forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone 3Gs, 4.
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dobro, mene ne brine ovo punjenje preko usb-a vec me vise zabrinjavaju ove ''cudne'' slike, probat cu slikati sa balansom bijeloga iskljucivo zavisno od odredene situacije a izbjegavat cu AUTO postavke pa cemo vidjeti da li ce se stvar ponavljati...
    Inace, mob mi nije nikada padao iz ruku tako da bi se eventualni mehanicki kvar odmah mogao eliminirati a sto se tice softvera, trenutno koristim R1ED001...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    Sony k610i
    Operater
    VIP@091
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eto dobro sam odlucio da izbjegnem navedeni teelefon ...mada mogu reci da je skoro svrsen....uzeo si k750i
    previse bugova
    Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao maRxium
    eto dobro sam odlucio da izbjegnem navedeni teelefon ...mada mogu reci da je skoro svrsen....uzeo si k750i
    previse bugova
    Meni mob nemam nikakve bugove... osim što mu je vanjski zvučnik malo tih, ali za to postoji hands-free... i mob mi je puno bolji od K750, prvenstveno zbog ekrana i kamere...
    Ako i ima koji bug to će se vjerojatno softverski riješiti (novi soft), a nije baš ni k750 bez bugova...
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Super-forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone 3Gs, 4.
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovaj problem sa ''cudnim'' slikama ce vjerovatno popraviti u sljedecem softveru, isto kao i onaj bug sa zelenom crtom uslijed snimanja videa...
    Ovo je jedini bug na telefonu trenutno a ne vidim razlog zasto bi se trebalo izbjegavati kupovinu telefona!
    Sto se tice usporedbe sa k750, mogu reci samo da je ocigledna razlika izmedu ova dva telefona...

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. N73 - mali user review
    By djomla in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 180
    Posljednji post: 14-11-2006, 21:03
  2. D900 vs. K800 vs. N73
    By Symbeq in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 63
    Posljednji post: 26-09-2006, 13:27
  3. e730 mali review
    By turando in forum Samsung