Ili mozda bruseni aluminij, kao na straznjem poklopcu na K700. U svakom slucaju metal, nije plastika.Izvorno postao mbusic
Ili mozda bruseni aluminij, kao na straznjem poklopcu na K700. U svakom slucaju metal, nije plastika.Izvorno postao mbusic
Pozdrav.
I ja sam kupio K800. Mob je strava i sve 5, i sad da ne dužim previše sa pohvalama jer bi nabrajao do sutra, nabrojit ću ajmo reć par mana:
1. bljeskalicu koliko sam do sad skužio nemožeš koristiti kao svjetlo ko na k750. To mi je kod k750 bilo baš dobro.
2. One tipke za internet su mi baš nezgodne, začas se spaja na net ako nije zaključana tipkovnica
3. Meni mi se čini dosta brz, ali ipak nekad neobjašnjivo se uspori, evo malo prije kad sam brisao listu poziva, već sam mislio da je zablokirao mob
4. Memory card moraš posebno kupiti, dok sa k750 dolazi serijski
5. Isto kao i na k750 brojeve u tel imeniku moraš slati jedan po jedan preko blueotha, nije mi onda jasna ona funkcija "označiti nekoliko".
Eto to bi bilo to.
http://img170.imageshack.us/img170/5307/111hi4.jpg
Evo jedne fotke sa k800. Kapa dolje. Još kad bi i video bio veće rezolucije. ajde bar 352x288 ko nekad fotke na t610. he he.
Evo još i inačica softwera:
CXC1250210
R1ED001
060831
šTO MISLITE, JEL DOBRO ILI TREBA ŠTA POBOLJŠATI?
malo OTIzvorno postao Sonyson1
joj ljeto sam skakao sa ove skakaonice, kako totalno drugacije izgleda zimi
![]()
iPhone 5s 16 GB
OT...i ja isto...lijepo mjesto Crikvenica...Izvorno postao imatic
![]()
![]()
Muzik M V220> S C55> SE W800> S D600> SE K800i> SE K750i> N 6170> N 2610> SE K530i> RAZR2 V8> N N80> SE K530i@W660i> SE K850i>N73> SE K530i>LG KG320>N 6300i>S i900>N 5800>Samsung Wave
di ste nasli tu java aplikaciju za svijetlo?
Vi vidite stvari i pitate zasto. Ja sanjam o stvarima kojih nije bilo i pitam zasto ne?
http://torchk800.matlista.se/Izvorno postao njoffra
iPhone 5s 16 GB
1. Postoji java program koji pali fokus svjetlo (ono crveno), pa je djelomice to nadoknađeno, napominjem djelomice jer ne osvjetljuje jednako kao bljeskalice na W800 itd.Izvorno postao Sonyson1
5. Apsolutno nije istina, dapače, ponuđene su mogućnosti označavanja koliko (koje) kontakte želiš poslati, backup imenika na memory stick, te slanje svih kontakata putem plavog zuba (bluetooth), i infra crvenog (IRDA)![]()
Ne mozes imat i ovce i novce.Izvorno postao Sonyson1
To je rijeseno u zadnjoj verziji firmwarea. Napravi si update preko SEUS-a.Izvorno postao Sonyson1
Koliko sam skuzio, to sluzi da mozes odjednom na vise brojeva poslati poruku.Izvorno postao Sonyson1
Bookmarks