i meni krcka sci-fi kad se pojaca do kraja.
i meni krcka sci-fi kad se pojaca do kraja.
ok, vec sam mislio da cu ga morati nositi u servis, da ne valja zvucnik. Valjda ce to ispraviti u novom firmwareu koji treba uskoro izaci. Ali i vi ostali koji imate javite jel vam se javlja ista greska. A mozda je to greska u T-mobile firmwareu?
a evo i za media player nesto. posto znamo da K800 nema megabass, evo postavke koje su najslicnije:
1 stupac: 16
2 stupac: 11
3 stupac: 7
4 stupac: 10
5 stupac: 14
iPhone 5s 16 GB
Ja imam cisti firmware na svom mobu tako da ne vjerujem da je u pitanju problem s T-mobileom....
Moje postavke za megabass...
1. stupac - 16
2. stupac - 1
3. stupac - 2
4. stupac - 4
5. stupac - 16
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
onda je valjda greska u firmwareu ili su stavili slabiji zvucnik (nadam se da je firmwareIzvorno postao wildbabe
) A sto se tice postavki, probaj ove sto sam stavio, bolje mi zvuci s njima (probao sam i ove ko tvoje)
iPhone 5s 16 GB
vi koji imate T-mobile firmware, ona tipka activity, na sto vam ide? meni na net. zvao sam i szk i rekli su da je to greska u firmwareu, da odnesem u servis da rijese. u postavka mi je stavito "novi dogadaj" na onaj prozorcic, ne aktivnosti
iPhone 5s 16 GB
Evo sad kad si spomenuo krckanje, isao sam i ja isprobati, i meni isto manje ili vise krce sve spomenute melodije, a imam zadnji firmware i 100% je cist. Pa sam onda napravio mali pokus, za probu sam poslao Sci-Fi na komp i tamo ga pustio. I tamo krci! Meni se cini da su ti zvukovi tako snimljeni, malo preglasno, pa vec sami po sebi imaju distorziju i clipping. Opcenito mislim da ne treba testirati kvalitetu zvucnog hardvera ili zvucnika pomocu AMR-ova. IMHO, trebao bi se zabrinuti ako ti MP3 tako krci.
Activity tipka? To je ona desno? Trebala bi ti prikazati activity menu, sa 4 taba (New events, Running apps, My shortcuts, Internet). Lijeva tipka bi ti trebala ici na net. Ako ti desna ide na net, sta ti radi lijeva?
evo probao sam i mp3, pjesma je After the rain, original sa SE (k750 ii W810)Izvorno postao ravilov
stavio sam je u attachment pa probajte. meni isto krci
a za activity meni isto spaja na net. nego kad sam dobio telefon, po defaultu je bilo namjesteno da npr. kad dobijem poruku ide u activity. kad sam promjenio u skocno onaj izbornik novi dogadaji je nestao, nema ga vise. i desna tipka mi sad ide na net, kao i lijeva![]()
Zadnji uredio imaticx : 31-03-2010 u 21:23
iPhone 5s 16 GB
meni ta tipka normalno radi,a mob je t-mobile brandiran,kupljen prije 3 danaIzvorno postao imatic
![]()
meni ne krči ni Sci-Fi ni ovaj After nešto....i kad je do jaja poglašnjeno...
inače mob mi nije brandiran....pogotove ne na T-Mobile...
a Se je r1ed001......
Bookmarks