i noviji je model pa je i logicno da se poradilo na dizajnu.
i noviji je model pa je i logicno da se poradilo na dizajnu.
Dobar je ovaj k800 ali nije previše različit od k750, pa mislim da ne vrijedi razliku u novcu.Ja cu ga pricekat kad bude soma kuna u paketu, što sudeci po brzini pada cijene nece biti tako daleko.
Dakle za jedno godinu dana kada će već izaći neki bolji...Izvorno postao konan1
A imaš dost razlike između k750 i k800, samo ih trenutno ne vidiš... Al kad počneš koristit nakon k750 k800, vidiš onda koje su to razlike... Možda jesu sitnjičave al kad se nakupi njih...![]()
dosta je velika razlika između k750 i k800 i vrijedi soma kn..Izvorno postao konan1
+da,tu negdje za god i pol češ birati između k800 i d900 za soma kn...jer stvarno cifre rapidno padaju,na crno u 2 mj pao 15 e,hebemu...![]()
Osim kamere i ekrana, ja ne vidim neke velikie promjene osim što je mob veci. Glupo mi je to što znam da će biti u paketima po soma pa mi se neda dati 2 za njega. Inace mi izgleda odlicno! Kakav je ovaj iz t-mobila.Jako ili blago brandiran?
blago je,ima ikonu unutar i mali natpis i to je sve kaj sam ja primjetio,jako je brz,nije ni malo spor...
općenito je velika razlika u izradi moba,ekran je razlika nebo i zemlja,zvuk također,o kameri ne bi ni pričao...ha gle,di bi svi došli kad ne bi uzeli mob jer će za god . dana biti u paketu jeftiniji,pa boli me za to..guštam se i šljiva...savjetujem isto...![]()
A i to što kažeš.
Samo, uzeo sam prije mjesec dana k750i za 1500kn, a trebao bi njega prodati i uzeti k800i. Koliko dobijem za k750. Sorry za off.
naj bi ti bilo dati ga pod račun na crno ili nekome za foruma,jer ovak za njega možeš soma kn dobiti..tu negdje,zbog akcije u vipu..
Meni se ne čuje nikakvo krckanje*
*Ako ga priključim na MDS-60![]()
Izvorno postao konan1
neznam... ja sam prije mjesec dana prodao K750 za 1300 kn i kupio K800 za 1500kn. Mislim da nisam pogrijesio... stovise, siguran sam pogotovo kad sad uzmem u ruke K750. Onda shvatim kolika je razlika
Bookmarks