Nigdje nisam mogao pronaći u temi i okolo, da li se može slikati sa kamerom za videopozive (kod K800). Ako može, molio bi upute jer nigdje nemogu nać to![]()
Nigdje nisam mogao pronaći u temi i okolo, da li se može slikati sa kamerom za videopozive (kod K800). Ako može, molio bi upute jer nigdje nemogu nać to![]()
Nemožeš slikati sa prednjom kamerom... ona služi jedino za video-pozive...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Vidim da k800i ima opciju voice dialling. E sad kad snimim zvuk nekog imena kako ga nazvat poslje?
Guns n' Roses rules!
Pritisni jednu tipku s desne strane dok ne čuješ signal, onda reci ime i to je to.
PREDATOR
No prije toga moras ukljuciti voice dialing.
Menu -> Settings -> prvi tab -> Voice Control -> Voice Dialing -> Activate
Ili samo stisni tu tipku sa strane, pa ce ti reci da VD nije aktivirano i zelis li ga konfigurirati.
Jel još kome osim imatica šteka đojstik?Vidim da je forumski oglasnik pun K800, ima nekakvih problema osim đojstika?
Meni joystick neštka niti malo... Sve radi super... Ja nemam nikakvih problema sa svojim K800
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
meni radi dobro.![]()
rijetko se dogodi mala nepreciznost.
Prije nego što je izašao k800, najavili su poboljšanu zaštitu đojstika sa nekom membranom, ali ocito to još uvijek nije to.
Mislim da je bolje zasticen, jel si K750 morao nositi u servis cim pocme stekati joystick, a ovaj samo malo ocistis (pitanje je dokle ga mozes cistiti)
iPhone 5s 16 GB
moj je READY za čišćenje
šteka dolje i udesno, vjerojatno zato jer ga nosam u đepu (bez tobice) pa se lakše zaprlja
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
eto jos jedannapisao sam tu negdje na forumu kako da probas ocisiti pa probaj
iPhone 5s 16 GB
Ovo je prestrašno.Prije su se mobovi koristili po dvije godine.Na novim SE telefonima pocme štekat đojstik za 2 mjeseca što znaci da bi trebao promjeniti 12 kom u 2 godine.
Vec vidim k800 u paketima po soma kuna prije ljeta.
Steka i meni, prema dolje.
Ovo je nepojmljivo za SE da koja vec xyz generacija mobitela ima problema sa joystickom. Da se taj "bug" vuce toliko dugo i da nisu u stanju to srediti.
Evo da se i ja pridruzim. I meni je nedavno poceo malo stekati prema dolje, medjutim kako doslo tako proslo.Taman sam mislio probati ovaj imaticev pristup, pa cak ga i rastaviti ako treba, ali se valjda uplasio pa se sam popravio.
Medjutim, sad mi malo steka prema UNUTRA (onaj klik joystickom, kao potvrda i slicno).
Nisam siguran, ali cini mi se da je prije nekako manje trebalo stisnuti da skuzi. Sad bas nemam vremena, ali ako nadjem malo uskoro, mislim da cu ga malo pocistiti, ako treba i otvorenog (a onda mozda stavim i tutorial kako rastaviti K800
).
Znaci svi koji imaju k800(na forumu) imaju problema s đojstikom.Kontaktirajte društvo za zaštitu potrošaca i tražite povrat novca ili nekakvu zadovoljštinu
Ja sam za, al pričekajte još malo da i meni počne štekat Đojstik
Za sada samo male neprecizosti recimo u media playeru prebaci nekad po par pjesama..
Evo da se i ja javim s komentarom...![]()
Imam mob negdje otprilike 4.5 mjeseca i nisam primjetio nikakvo stekanje, zasad sve radi dobro, da kucnem u drvo a kad/ako pocne stekati, nosim ga u electromagic...![]()
Ostalo je sve u redu s mobom i nadam se da ce tako i ostati...![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Sad mi je sinulo nešto!
Nitko se nije sjetio napraviti zamjenu za đojstik u vidu gumba kao na k610 i w810.Neka netko to patentira da svaki korisnik s dodatnim modulom to lako zamjeni.Naravno, meni provizija.![]()
Lako je vama iz ZG, vi ga ako se potrudite mozete dobiti za koji dan natrag sa servisa. Npr. moj K750 sam imao od kupnje do prodaje 7 mjeseci, od cega je na servisu bio nesto manje od 3 mjeseca. Od kad sam ga poslao, uvijek je dolazio za 15 radnih dana, koliki je i rok. Tako da ne zelim slati na popravak dok stvarno nesto ne zakaze.
iPhone 5s 16 GB
ja i dalje uz k800i nosam i svoj (3 godine star) Siemens SX1
njegov đojstik NIKADA nije zaštekao a koristim ga non-stop
i na sami dodir prstom i malo pomjeranje se osjeti ogromna razlika u kvaliteti
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
Bookmarks