Izvorno postao konan1
neznam... ja sam prije mjesec dana prodao K750 za 1300 kn i kupio K800 za 1500kn. Mislim da nisam pogrijesio... stovise, siguran sam pogotovo kad sad uzmem u ruke K750. Onda shvatim kolika je razlika
A ima se vremena po forumu pisati... c c cIzvorno postao imatic
![]()
Btw, postoji li trenutno bolji "nepametni"tel. od K800?
![]()
|Think again.|
Izvorno postao konan1
neznam... ja sam prije mjesec dana prodao K750 za 1300 kn i kupio K800 za 1500kn. Mislim da nisam pogrijesio... stovise, siguran sam pogotovo kad sad uzmem u ruke K750. Onda shvatim kolika je razlika
recimo 6280 je jako blizu,ako ne i bolji mobitel.Izvorno postao Flashy
HITNO!!! ajde vi koji imate K800, kad pustite neki zvuk preko file managera, neku melodiju, mp3 ili midi, dali se cuje neko ko krckanje, tj. zvuk nije kristalno cist. Probajte sa originalnom melodijom SCI-FI koja se nalazi u Video DJ folderu. i probajte sa razlicitom jacinom zvuka. Ako moze sto prije da znam hocu ga nositi natrag u T-mobile!!!
iPhone 5s 16 GB
Izvorno postao imatic
Meni se cuje lagano krckanje na SCI-FI melodiji samo kad ga stavim na maksimalno pojacanje, na onaj zadnji krug, to je valjda normalno...![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
meni malo krcka i na predzadnjem krugu. ne sad da krci, ali zvuk nije kristalno cist. Ajde jos probaj ono "streets of the jungle" na predzadnjem krugu i odslusaj melodiju do kraja. jel krcka?Izvorno postao wildbabe
iPhone 5s 16 GB
SCI-FI i meni krcka na predzadnjem i zadnjem krugu a ova streets of the jungle takoder na predzadnjem i zadnjem krugu, valjda tako treba biti...Izvorno postao imatic
Najbolje da pricekamo ostale da kazu kako je njima pa cemo onda vidjeti da li ga treba odnijeti u servis ili ne...![]()
i meni krcka sci-fi kad se pojaca do kraja.
ok, vec sam mislio da cu ga morati nositi u servis, da ne valja zvucnik. Valjda ce to ispraviti u novom firmwareu koji treba uskoro izaci. Ali i vi ostali koji imate javite jel vam se javlja ista greska. A mozda je to greska u T-mobile firmwareu?
a evo i za media player nesto. posto znamo da K800 nema megabass, evo postavke koje su najslicnije:
1 stupac: 16
2 stupac: 11
3 stupac: 7
4 stupac: 10
5 stupac: 14
iPhone 5s 16 GB
Ja imam cisti firmware na svom mobu tako da ne vjerujem da je u pitanju problem s T-mobileom....
Moje postavke za megabass...
1. stupac - 16
2. stupac - 1
3. stupac - 2
4. stupac - 4
5. stupac - 16
onda je valjda greska u firmwareu ili su stavili slabiji zvucnik (nadam se da je firmwareIzvorno postao wildbabe
) A sto se tice postavki, probaj ove sto sam stavio, bolje mi zvuci s njima (probao sam i ove ko tvoje)
iPhone 5s 16 GB
vi koji imate T-mobile firmware, ona tipka activity, na sto vam ide? meni na net. zvao sam i szk i rekli su da je to greska u firmwareu, da odnesem u servis da rijese. u postavka mi je stavito "novi dogadaj" na onaj prozorcic, ne aktivnosti
iPhone 5s 16 GB
Evo sad kad si spomenuo krckanje, isao sam i ja isprobati, i meni isto manje ili vise krce sve spomenute melodije, a imam zadnji firmware i 100% je cist. Pa sam onda napravio mali pokus, za probu sam poslao Sci-Fi na komp i tamo ga pustio. I tamo krci! Meni se cini da su ti zvukovi tako snimljeni, malo preglasno, pa vec sami po sebi imaju distorziju i clipping. Opcenito mislim da ne treba testirati kvalitetu zvucnog hardvera ili zvucnika pomocu AMR-ova. IMHO, trebao bi se zabrinuti ako ti MP3 tako krci.
Activity tipka? To je ona desno? Trebala bi ti prikazati activity menu, sa 4 taba (New events, Running apps, My shortcuts, Internet). Lijeva tipka bi ti trebala ici na net. Ako ti desna ide na net, sta ti radi lijeva?
evo probao sam i mp3, pjesma je After the rain, original sa SE (k750 ii W810)Izvorno postao ravilov
stavio sam je u attachment pa probajte. meni isto krci
a za activity meni isto spaja na net. nego kad sam dobio telefon, po defaultu je bilo namjesteno da npr. kad dobijem poruku ide u activity. kad sam promjenio u skocno onaj izbornik novi dogadaji je nestao, nema ga vise. i desna tipka mi sad ide na net, kao i lijeva![]()
Zadnji uredio imaticx : 31-03-2010 u 21:23
iPhone 5s 16 GB
Meni se ne čuje nikakvo krckanje*
*Ako ga priključim na MDS-60![]()
meni ta tipka normalno radi,a mob je t-mobile brandiran,kupljen prije 3 danaIzvorno postao imatic
![]()
meni ne krči ni Sci-Fi ni ovaj After nešto....i kad je do jaja poglašnjeno...
inače mob mi nije brandiran....pogotove ne na T-Mobile...
a Se je r1ed001......
I meni krci kad pojacam do kraja.Izvorno postao imatic
Krci inace i na kompu, ali znatno manje, skoro pa ne.
Hm, ne znam, probao sam u New events i opciju Activity menu i opciju Pop-up, meni desna tipka uvijek prikaze activity menu.Izvorno postao imatic
onda je valjda samo greska u mom telefonu. izgleda da ga ceka master reset sutra![]()
iPhone 5s 16 GB
Hehe, bolje sad dok ti je novi nego poslije kad ga nakrcas podacima.![]()
Izvorno postao ravilov
osjecam se glup jer ne znam u kojem meniju vi imate podesavanja za new events i opciju activity menu???
Inace moj je brendiran na HT i ide na net s obe tipke
Izvorno postao NiksaK
Citaj malo bolje cijeli thread, imas bug u FW-u
TDI macht Spass
isto kao i moj. ali kod Smogovca radi toIzvorno postao NiksaK
iPhone 5s 16 GB
tako je,moje je isto brandiran,ali radi ta tipke najnormalnije...
da li netko zna,da li se mogu ikako mijenjati ikone u glavnom izborniku?znam da to podržava i to piše na puno mjesta na netu,ali kako to osposobiti?
Bookmarks