Dva pitanja:
Kako ugasiti wizard kod paljenja K800?
Zašto mi se kod svakog gašenja prečaci vrate na defaultne?
Dva pitanja:
Kako ugasiti wizard kod paljenja K800?
Zašto mi se kod svakog gašenja prečaci vrate na defaultne?
U k800i ide samo M2...
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
E jel ko zna jeli ima SE k800 ono svjetlo kad se ide slikavat kao k750?
nema, ima samo blic koji se upali kada "okines" sliku
iPhone 5s 16 GB
Ali mozes ono narancasto svjetlo za red eye removement koristit ali malo je jadno.
Zadar je najbolji, Zadar je slavan....!
upravo kupih k800
zanima me jeli postoji neki alat koji je free za skidanje t-com menija
(nešto ka šta je bilo za w810)
Hell Ain't A Bad Place To Be
jel se da namjestiti npr kada mi netko salje vise slika odjednom preko bt da nemoram stalno stiskati da prihvatim svaku sliku nego da sam prihvaca?
ne znam da li je to slučaj samo kod mene i frenda, ali na slušalicama ne radi jedna slušalica
ispočetka su radile obje, ali sada ne radi jedna
nisam očekivao neku kvalitetu od tih slušalica, ali me zanima je li se još nekome to događalo
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
meni ne (barem za sada) a koristim ih barem 10tak sati tjedno..........
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
Meni se nije pokvarila. Mozda trebas usi ocistit.![]()
Nema tu losih serija. Kvaliteta je losa, to se zna, a mozda je i preglasno slusao muziku ili je nekako ostetio. I smola ih zna zahebat. Treba cistit usi.![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Ja mislim da to sve ovisi o uvjetima koristenja. Nisam siguran. Mozda si u pravu.
Mozda zbog razlicitih ljudi, tj. razlicitih nacina koristenja?
Netko je grub a netko fin.![]()
sory ako je bilo pitanje ali nisam našao, ako netko zna zašto me mob k800 traži ,tj. postavlja pitanje za novijom nadogradnjom softvera, da li tu šta treba potvrdit ili samo odbijem i da li se to može isključit. hvala i uputite me ako je bilo![]()
odbij to, a imas i da se iskljuci. idi na podesenja - nadogr. softvera - podsjetnik - iskljuceno
napravi to preko komp. jel ce te ovako preskupo doci
iPhone 5s 16 GB
da li je to potrebno, tj. da li noviji softver ime toliko poboljšane funkcije ili su to samo nijanse. Recimo moj je CXC 1250210 R1GB001 061129
evo tu pogledaj sve ispravke u firmware-ima
http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=124349
iPhone 5s 16 GB
Evo ti i stranica koja ti pomaze potpuno za skidanje firmware-a. Potpuno je postupak lagan.
Evo, i ja sam saznao da je bug istinit. Mislio sam za ovu tipku skroz gore lijevo. Ne sluzi joj vise funkcija za pregledavanje slika, tj. za listanje. Ali to nema veze, brzo ce i novi doci.
Zadnji uredio ravilov : 03-08-2007 u 22:31
Posto putujem danas na more, pa da ne ispadne da necu da se javim
Ovako telefon je odlican, nisam jos nasao nekakvu manu
Sta da kazem ostao sam bez reci, ovo je prvi telefon koji sam uzeo i da je u original kutiji i da je sve original, prosto je odlicno.Imam poslednju verziju softvera, sve odlicno radi.Malo je usporio sa 1GB ali nije toliko spor, slusalice koje idu sa njim su sasvim dobre, krckanja telefona nema, sve je cvrsto i na svom mestu.
Jedino sto mi se uopste ne svidja jeste leziste karticeizgleda radi po principu ubacis jednom nikad ne vadis
ali posto ja imam 4 kartice menjam ih, izgleda da na k800i to necu moci.
USB veza je odlicna, sve prosto leti evo 600MB muzike sam ubacio za jedno 15min.
Stvarno telefon je odlican, mislim da do nekih 220e nema boljeg telefona, java telefona, ako nekom treba symbian k800i moze da zaobidje.
Sledi opsirniji review cim se vratim sa mora, pozdrav![]()
da to sa karticama je uzas, ali naviknes se nakon vremena i razradis metodu vadenja kartice![]()
Ma nije to toliko strasno, 6630 je bio sporijiUh kako sam se uplasio za memorijsku karticu, ja krenuo da je gurnem ono krenulo nesto da koci i stanem ja negde na polovini i kao da je izvadim ono se prosto zaglavilo i jedva je izvadih i probam na drugu stranu kad ono nece, ja sam gurao na normalnu stranu ali izgleda nije bilo podmazano
![]()
A sto se tice SIM kartice, mislim da mi je potrebno vremena da se razradim oko vadjenja :d
Nego pre neki dan sam skinuo neke teme za k800i i video sam da su neke .dm saznao sam da su to drm teme, i nasao da se mogu ubaciti preko my phone explorer, ali meni nikako ne uspevaja ih ubacim ali ne mogu da otvorim u telefonu. Moze li mala pomoc??
edit: ja sam kriv nisam citao upustvo lepo, pise kad treba da se izabere phone mode ili transfer da se ne bira nista, ja sam bio izabrao phone mode pa nije htelo![]()
Zadnji uredio milanche91 : 03-08-2007 u 23:15
Bookmarks