Evo još i inačica softwera:
CXC1250210
R1ED001
060831
šTO MISLITE, JEL DOBRO ILI TREBA ŠTA POBOLJŠATI?
http://img170.imageshack.us/img170/5307/111hi4.jpg
Evo jedne fotke sa k800. Kapa dolje. Još kad bi i video bio veće rezolucije. ajde bar 352x288 ko nekad fotke na t610. he he.
Evo još i inačica softwera:
CXC1250210
R1ED001
060831
šTO MISLITE, JEL DOBRO ILI TREBA ŠTA POBOLJŠATI?
1. Postoji java program koji pali fokus svjetlo (ono crveno), pa je djelomice to nadoknađeno, napominjem djelomice jer ne osvjetljuje jednako kao bljeskalice na W800 itd.Izvorno postao Sonyson1
5. Apsolutno nije istina, dapače, ponuđene su mogućnosti označavanja koliko (koje) kontakte želiš poslati, backup imenika na memory stick, te slanje svih kontakata putem plavog zuba (bluetooth), i infra crvenog (IRDA)![]()
Ne mozes imat i ovce i novce.Izvorno postao Sonyson1
To je rijeseno u zadnjoj verziji firmwarea. Napravi si update preko SEUS-a.Izvorno postao Sonyson1
Koliko sam skuzio, to sluzi da mozes odjednom na vise brojeva poslati poruku.Izvorno postao Sonyson1
malo OTIzvorno postao Sonyson1
joj ljeto sam skakao sa ove skakaonice, kako totalno drugacije izgleda zimi
![]()
iPhone 5s 16 GB
OT...i ja isto...lijepo mjesto Crikvenica...Izvorno postao imatic
![]()
![]()
Muzik M V220> S C55> SE W800> S D600> SE K800i> SE K750i> N 6170> N 2610> SE K530i> RAZR2 V8> N N80> SE K530i@W660i> SE K850i>N73> SE K530i>LG KG320>N 6300i>S i900>N 5800>Samsung Wave
di ste nasli tu java aplikaciju za svijetlo?
Vi vidite stvari i pitate zasto. Ja sanjam o stvarima kojih nije bilo i pitam zasto ne?
http://torchk800.matlista.se/Izvorno postao njoffra
iPhone 5s 16 GB
Primite moju izvinjotinušto se tiče slanja više tel. brojeva odjednom. Može se , dakako. Treba samo malo bolje pregledati meni.
Šta se tiče ovog ostalog, napravit ću update softwera, međutim ona autom. nadogradnja šta je ponuđena u meniju ne šljaka. Krene se spajati pa mi javi grešku u komunikacijama. Dok na Wap mogu ići normalno. Bo?
Sad malo OT.
Bravo, pogodili ste da je Crikva u pitanju.I to je slikano za vrijeme jake južine u subotu. Baš sam htio ići to popodne slikati valove kako se razbijaju o obalu i isprobati BEST PICtures funkciju. Tu bi trebala doći do punog izražaja. Međutim, popodne je pljuštala kiša ko iz kabla. Nema veze, biti će još valova.
Nego, vratimo se mobu. Kako vam se čini tipkovnica na K800? Meni se bolja činila na K750, bar što se tiče pisanja poruka.
http://img171.imageshack.us/img171/5750/444gc1.jpg
Ovo je fotkano sa K750. Ne znam zašto je ovako loše ispala slika. Inače i sa K750 ispadaju mrak slike.
http://img297.imageshack.us/img297/5672/555tl4.jpg
A ovo sa K800 u garaži gdje je bio potpuni mrak.
Zadnji uredio Sonyson1 : 12-12-2006 u 00:11
Tako je i meni bilo u pocetku, sta god sam mu napravio (obrisao GPRS postavke, poslao si ponovo, unosio ih rucno) nije pomoglo. Onda sam napravio update na najnoviji firmware preko SEUS-a, i jos uvijek nije radilo. A onda, nakon tjedan-dva, iz cista mira proradilo.Izvorno postao Sonyson1
![]()
THNX, probat ću onda tako kako si ti rekao.
Nego, još jedno pitanje. Dali je moguće preseliti slike iz memorije telefona u memory card. Konkretno kod k750? Danas sam par fotki trebao ići razviti kod fotografa a kako k800 nema memory card sve slike sam poslao sa k800 na k750. Međutim, k750 ih je spremio u memoriju telefona i ovako na brzinu uopće nisam primjetio da se može prebaciti na memory card. Tako da sam sve morao ponovo fotkati s k750 i onda ići s memory card razviti. I mogu vam reći fotke su isto odlične. Baš se i fotograf čudi kako su dobre. Mogu misliti kako je onda tek sa k800.
jel moguce na k800i nekako citat doc, pdf, txt fileove...?
nije mogućeIzvorno postao k_ime
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
moguce je. stavi txt file bilo gdje u mob i procitat ce ti ga. sad sam stavio u folder zvuk i otvorio mi ga je bez problema
iPhone 5s 16 GB
moj zajeb, nisam vidio da piše txt.Izvorno postao imatic
![]()
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
znaci samo txt...ok![]()
Bok dečki!
Evo ja danas kupila K800 i zanima me par stvarčica![]()
Prvo da li softver trebam nadograditi i kako ću znati što točno trebam skinuti sa njihovih stranica. Tamo su nadrobili toga a ja baš nisam neki majstor za te stvari.![]()
I zanima me gdje mogu nabaviti micro karticu za njega od 1 gb a da nije full skupa. Vidla sam danas u ve-milu 1gb, nekakva micro piše ali ne vidim oznaku M2, i košta prihvatljivih 450 kuna i još dobiješ za cash 5% popusta.![]()
Unaprijed hvala na pomoći!
"Expirience is what you get when you don't get what you want!" (Randy Pausch)
to je ta kartica ako pise Memory Stick MicroIzvorno postao m@m@
A za update, pogledaj u sticky, tamo ima sve objasnjeno
iPhone 5s 16 GB
Ja sam si kupio karticu od 1 GB, i mora ti pisati M2. Piše ti i na kutiji i na kartici, ak ne piše nije to ta. Svoju sam platio 600 kn u Maksimirskoj 78 u Zagrebu naravno![]()
Izvorno postao mbusic
Jaoooooo, zasto ne idete na www.nabava.net
Imas u optimum-online, 436,05kn, 1GB
http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=2902144
Još uvijek sam maloljetan
Što znači, dok nisam punoljetan ili na siguran način kako kažu roditelji ili nikako
Sad samo reci da tvoji (bez obzira na tvoju dob) odobravaju ovakve načine kupovine, samo znam da moji ne![]()
Ja sam danas svoju platila 489kn u Ipercoppu u BOSSIZU!
Dobila sam i 2 adaptera za nju.![]()
"Expirience is what you get when you don't get what you want!" (Randy Pausch)
Nemrem vjerovat da je jeftinija u ipercopu nego u ericssonovom shopu![]()
U Ericssonovim shopovima su stvari u pravilu uvijek skuplje, barem iz mog iskustva.
PREDATOR
Bookmarks