Mijenjanje glasnoce ne radi uvijek, mora nesto svirati (MP3, midi, video...) da bi mogao poglasnjavati i utisavati.
Mijenjanje glasnoce ne radi uvijek, mora nesto svirati (MP3, midi, video...) da bi mogao poglasnjavati i utisavati.
Da, ali bi mu trebalo u svakom slucaju raditi kad ide provjeravati status...
Ja imam sljedeci problem: naime ne radi mi camera za video pozive, tj kad ukljucim istu dolje lijevo u kutu se pojavi mala slicica koja prikazuje sliku pozivatelja(ovisno o postavkama), dok meni umjesto slike prikazuje zelenu boju duz cijele povrsine...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
za kolko se može najjeftinije nabavit u potpunosti novi, u kutiji, nikad upaljen...znate kaj mislim... brijem da ću ga kupit
|\/|0T0r0La
Pitanje: Za one koji imaju ovu novu verziju softa R1JG001 (valjda je to nova)....
Jel moze samo netko provjeriti sljedecu situaciju...
Kada je zakljucan mob i spustite poklopac od kamere, kamera se upali ali odmah i ugasi i vrati na ono isto kao kad je mob zakljucan...to mi se ne dogodi svaki put, al ponekad zna, recimo svaki drugi put....
To mi se nije dogadjalo u prethodnoj verziji...
Hvala na odgovoru..
WWW.kupiprodaj.net
www.oglasnik.hr
cca. 1800kn
Evo, ja sam prije tjedan dana dobio SE K800i. Vec sam skoro sve stgao provjerit. Mobitel je skroz ok!!!! Kao sto svi vec znaju, kamera je zakon, skine svasta. Samo mi kod kamere nije jasno sto je ta makro funkcija, pa recite.... A sve drugo je ok. Ali uvijek se tu nade neka zamjerka. npr, s njim se ne dobije memorijska pa treba nabavljat i trosit oko 300 kn. I, da vas pitam, zasto neki kazu da se ne smije kupovati iznad 512MB jer uspori nemilo mobitel? Dali je to istina ili?
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
I, kad ste vec tako dobri, mozete mi reci kako ja mogu na kompu napisati neki tekst u wordu i onda ga stavit na mob? Nesto sam vidio neke linkove na forumu, ali nisam uspio naci.
napises bilo sta i spremis u txt file. to k800 otvara bez dodatnih programa
iPhone 5s 16 GB
Kako mislis da spremim u txt file?
u notepadu i wordu snimi kao obicni txt file. ne word dokument .doc nego .txt
iPhone 5s 16 GB
Kupio bi K800 u VIPU, zanima me je li brandiran, na siteu nigdje ne piše?
to je najmanji broj znakova koji moraš utipkati za post![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Gdje mogu kupiti otključani K800?
Trazi na www.oglasnik.hr ili www.kupiprodaj.net pa zovi ekipu i pitaj....![]()
ja sam ga uzeo u vipu u gajevoj i nije kodiran prima sve 3 mreže
Bookmarks