evo i meni je dosla poruka da sam dobio znaci igra jos traje! najvjerovatnije do 17.12..![]()
![]()
![]()
evo i meni je dosla poruka da sam dobio znaci igra jos traje! najvjerovatnije do 17.12..![]()
![]()
![]()
I ja sam upravo dobio sms da sam sretan dobitnik i da ima javim svoje podatke da bi mi mogli poslati box
Tko rano rani, zajebo je pjetla
ha... ja sam poslao poruku cisto onako iz zezancije cim sam procitao ovu temu (oko 17:20) i sad mi je dosla poruka da sam dobio.
iako neznam sta ce mi taj tomato box.
jeli to ipak neka zaebancija ili je zastvarno.. kolko je sigurno slat svoje podatke?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
i ja sam dobio![]()
![]()
neka opasna zajebancija...
![]()
- Red-Gsm.net -
ali nema veze dali pošalješ u 9:00 ili 9:46 svejedno dobiš!
To se i ja pitam ? evo stigla mi jos jedna poruka na isti broj kako sam poslao samo dvije pa nije moguce da su obe dobitne?? ima ih dosta koji su dobili !
Kada stoji na mobilu da se nagrađuje i da je istinito, mislim da je sigurno.Izvorno postao flOorKilla
....i nebi rekao da traje do 17.12 pa ljudi bi se pretrpali sim karticama.
- Red-Gsm.net -
a ne traje ni do 17.11. ili im je ovo ostalo kartica pa dijele!Izvorno postao RedkinG
![]()
A nista ja sam poslao svoje podatke, a ako ne bude nesto stimalo porazgovarti cemo sa onim koji je potpisao clanak u Mobilu![]()
![]()
![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
evo šaljem...ali što će mi taj box... nije važno, važno da se dobije...![]()
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
Evo, navodno i ja dobio!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Bookmarks