Ja dobio danas stigla doma koverta![]()
svaka čast hrc777
![]()
bemti ja posaljem 5 poruka prekjucer i nista ne dobijem. kako to?
Ja dobio danas stigla doma koverta![]()
svaka čast hrc777
![]()
dobio također doma.![]()
Ja jos nisam . mozda jer sam u splitu ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
JOOOOOOOOOOOJ! Jeli to još traje. Želim poslati poruku i on mi kaže slanje neuspjelo! Šaljem s V360@YuetMod i V550@V620 a operator mi je V)(P. Dali bi pomoglo da šaljem pomoću onog free sms programa, zato što doda još što-šta osim "tomato"?
Kasniš dečko, kasniš![]()
Evo stiglo i meni danas![]()
probaj poslati sa nekog 098 broja pa kasnije samo staviš svoju adresu.Izvorno postao DragonSoul
Koliko vidim da ljudi imaju problema kada šalju sa vipove mreže
Ja dobio danas 4 komada,2 jos nisam dobio
e ak ih nedobijem tuzicu ih![]()
kakva je to nagradna igra di svaka sms dobivamogli su jednostavno rec da dijele dzabe
Nisu oni ništa niti rekli, ali se pročulo![]()
eto i ja dobio...poslo 16.11 u 9.01 jednu poruku.izvjesce stiglo u 9.15, a poruka cestitamo osvojili ste tomato... stigla u 15h ....odgovorio i dobio poziv tu me u posti ceka,tek cu u subotu imat vremena podic to...e da sam znao da se stalno dijeli i ja bi si uzo 5-6brojeva...jel sigurno gotova akcija?![]()
bio nekad oglas...
Mislim da jest.
Evo, večeras sam poslao dva SMS-a, jedan sa Simpe, drugi s TELE2, i niti jedna nije uopće isporučena na broj 092 1000111.
E, da. Da se pohvalim, dobih i ja danas poštom, i to jako dobar broj!![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
...ja sam dobio neki žnjIzvorno postao Moby
![]()
- Red-Gsm.net -
Evo, uspio poslati dvije poruke, ništa mi još nisu vratili (sa 091). Nadam se da ću dobiti nešta. Samo me zanima jeli normalno da su mi uzeli 50 lipa a ne 3 kn? I da, šta se dobije u tom paketu? Broj ili šta?
Dobiješ zapakiran broj. U kartonskom pakiranju tako da njima stane u kuvertu.Izvorno postao DragonSoul
Samo, zgleda da više ne dijele. Meni niti jedna poruka nije isporučena na broj (jučer i danas).
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ljudi, završila je ta akcija... Ne trošite uzalud lipe i kune...
Bookmarks