...naznake o temama,izlasku,zadovoljstvu...
...naznake o temama,izlasku,zadovoljstvu...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Navodno su testirali SX2 ali to zasad cirkulira samo preko privea.
...je i otkrili su lijek za rak...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
...dal će i ovaj mjesec kasnit...jer htio bi ga kupit dok ne odem za Austriju,4.12. ...htio bih nešto čitat putem...al znam da je to nemoguće...
@eminem...zakaj bi bilo nemoguće,uzmi na put i stare brojeve pa reklamiraj mobil u Austriji.
dal će i ovaj mjesec kasnit...![]()
Kako i ovaj put? Pa do sad je samo jednom kasnioUstalom, on izađe baš onda kad mi to hoćemo
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...vi bi trebali sastavit' vladu jer ovakav trust mozgova se rijetko viđa na jednom mjestu...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
ja sam dečkima predložio da sastavimo 'mobilnu vladu' - zdipimo i brišemo...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...ajde zdipite,ostavite meni pa zbrišite...
evo ga
![]()
dobar grah daleko se čuje
...rrrrr...a ko je ta mlada gđica na slici...
...ovo je već patentirano...Poslao: whiteboy
ja sam dečkima predložio da sastavimo 'mobilnu vladu' - zdipimo i brišemo...![]()
A što se tiće naslovnice - jeste li razmišljali o duplerici s onima na naslovnici (malo slobodnija slika a mob i možete izostaviti)...
vidim da u zadnje vrijeme samo neke cure po naslovnicama, nije da se zalim...![]()
@vrag....ali?
...sve mi se više čini da naš dragi "Mobil" prelazi u "Playmobil"......
@ tomo... ali vise nitko ne obraca paznju na glavnu tematiku casopisa, mobitele!![]()
@vrag...još nek ubace i automobile....
i rubriku sport po mogucnosti...
![]()
da sport, sad cemo i gatanje uvest preko mobitela.
dobar grah daleko se čuje
ili horoskop nekakav...![]()
ajde ne izmisljajte
trebica je stvarno dobra.....nema šta
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
imam ja par dobrih ideja za članke koji začudo uključuju mobitele, ali trebalo bi mi par dobrovoljki da napravim tu studiju i da istraživanje bude relevantno...![]()
@sezam....e tooo,i onda glasanje za miss mjeseca Mobila
@wb....pa crash test je već bio![]()
Bookmarks