ma ne vjerujem da ce biti kaznjen.ne bi bilo posteno.
ma ne vjerujem da ce biti kaznjen.ne bi bilo posteno.
da li bi bilo pošteno ili ne, to je pitanje...
ali stoji da se Hamilton nije pridržavao pravilnka.
bio je puno puno bliže SC_u nego što to pravilnik predlaže/nalaže. baš u tom zavoju u kojem se dogodio sudar Webbera i Vettela, bio je skoro uz bok SC_u...
Je mlad i neiskusan očito što se vožnje iza SC_a tiče, ali je opet trebao znati da to nesmije raditi...
Ako bi mu se ukinuli bodovi iz zadnje utrke, i ostali se pomakeli za 1mjesto naprijed, poredak u borbi za naslov prvaka bi bio:
Hamilton - 97
Alonso - 95
Raikkonen - 92
Massa - 81
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ja mislim daš suprotno...
Trebali sad kazniti i "šofere"...
jer je meni bilo čudno to da je Alonso posjedovao nekakve e-mail-ove i to sve lijep dao FIA_i i nije dobio nikakvu kaznu. a pošto je posjedovao nekakve dokumente, onda je i on trebao biti kažnjen, kao i Hamilton, ako je i on znao nešto o aferi...
Ali da se ne izgubi draž natjecanja među vozačima, bodovi im nisu uzeti, pa se dobilo malo na napetosti u posljednijh par utrka...
isto tako, da se privuče još više gledatelja u zadnej 2 utrke, će oduzeti bodove Hamiltonu tako da prvenstvo bude neizvjesno do samog kraja...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
i to sto kazes (vepar) ! Ja bi stvarno volio da hamilton dobije ovu sezonu,zao mi je kimmija jer u svakoj momcadi ima pehove,zadnje dvije godine mu se cesto događalo da mu meklaren crkne,a jos su i pravila sa gumama bila nerealna
da stvarno nebi bilo posteno da covjek spusi titulu!mislim hamilton je cijelu sezonu bio konstantan..uglavnom je sve trke vozio ko po tracnicama, bez greske....i onda mu ovak nesto smjestaju!a da ne govorimo o uvjetima na stazi....puno kise (ni full wet gume nemogu toliko vode propustit),iza safety cara se sporo vozi (nema se downforcea ,a bez njega je formula isto sto i yugo sa slikovima!)
Bookmarks