Pogledaj na dotsis_u...
Tamo ima karta zapadne europe za TomTom...
Ja sam bio skinuo još prije par mjeseci...![]()
Skinuo sam sebi za nokiu 6630 SityMaps 1.0.1031 radi super ali sam nasao samo karte od gradovi iz spanjolske a trebaju mi karte od zapadne evrope i od hrvatske.Ili karte za TomTom5.20.0 verziju molim za pomoc![]()
Pogledaj na dotsis_u...
Tamo ima karta zapadne europe za TomTom...
Ja sam bio skinuo još prije par mjeseci...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ja sam isto jucer bio na toj stranici i nisam nista uspio naci bili mi tocno mogao reci koji je faj ili mi ga poslati meilom ako ti nije problem HVALA unaprijed![]()
![]()
Nažalost nemam to više...
Ali sam siguran da sam skinuo sa dotsis_a...Mora negdje biti...
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
OK Hvala svejedno budem pokusao ponovno mozda nadem nesto.![]()
![]()
Evo
Code:http://www.dotsis.com/mobile_phone/showthread.php?t=17058
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
da i ja nešto pitam![]()
nisam još koristio te mape pa me zanima... ako instaliram takav program sa mapama dal onda moram koristit net na mobu ili je to već sve u programu??![]()
Za tu mapu ti je dovoljan samo taj program a ako želiš imat i navođenje onda moraš kupit GPS dodatak
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Skinuo sam karte ali ih nemogu instalirati nepostoji sis. fail progao sam odmah ubaciti u m-karticu ali isto ne ide sta da radim
![]()
karte stavi na memorijsku karticu
nemoj stavljat u folder od tomtom-a samo stavi na memorijsku karticu folder od mape
Super uspio sam hvala puno. Jos jedno pitanje trebao bih kartu zapadne evrope
i trebao bih glasove na engleskom ili njemackom a jos bolje na hrvatskom jeziku za TomTom Nokia 6630![]()
molim za pomoc. Hvala svima na forumu superste
Evo ti glasovi na hrvatskom za tomtom
download (23mb)
Super Hvala puno radi sve.
Bookmarks