Probaj restartirati kompjuter pa idi tamo i uredno ga uninstaliraj.Javi da li je išlo![]()
Imam problem sa deinstal. Program je upisan u Add/Remove program odakle ga ne mogu skinuti tj. njegov naziv. Isti sam deinstalirao, sve njegove fajlove obrisao, sa search više ništa ne nalazi o njemu ali iz Add/Rem. ga ne mogu izbrisati. Probao sam isti ponovo instalirati te brisati ali tako isto ne ide. Onda sam pokušao deinstalaciju sa TuneUp ut. ali ni tako nije išlo. Pobrisao sam sve o njemu izregedit unistall ali opet stoji upisan kao magarac u Add/Rem programs. Ne smeta mi u radu sa kompom ali mi je muka svaki put kada ga vidim. Ima li rješenja a da ne moram formatirati ponovo disk?![]()
Probaj restartirati kompjuter pa idi tamo i uredno ga uninstaliraj.Javi da li je išlo![]()
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
Ne ne ide. Kao program više ne postoji ali sam naziv i dalje stoji kao blento.
![]()
Otvori TuneUp Uninstall Manager pa ga tamo makni...
To mi je čudnoMalo pričekaj,možda ti se netko javi sa rješenjem.
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
Možda nisi dobro procitao da sam to već probao ali ne ide. Jednostavno ga ne nalazi da postoji a on stoji u Add./Remove prog.
ovo bi ti trebalo upaliti 100%. ja sam imala isti problem i riješila sam ga s TuneUp-om. u TuneUp Uninstall Manager imaš opciju "remove entry" i to je toIzvorno postao domy_os
![]()
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
ili instaliraj add/remove plus i probaj maknut s njim....
Moram reci da nije uspjelo. Kada pokusam uninstall on mi napiše da nema sut.exe i da to ne može uraditi.Izvorno postao fly::nan
Po koji puta već, ne klikaj uninstall nego remove entry!
Po tko zna koji ne ideIzvorno postao domy_os
Čuj ako ti ne ide,onda ni neće ići.Ako ti to smeta ponovno ga formatiraj![]()
![]()
Kako se zove taj program? Otvori Registry Editor (Start -> Run -> regedit -> OK), odi na Edit -> Find ili CTRL+F i traži sve ključeve koji imaju naziv kao taj program. Kad nešto nađe, obriši i ideš dalje s F3.
a čuj... ako ti ništa od navedenog ne pali, ne preostaje ti ništa drugo nego format c:![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
err to je tak kad prvo obrisete foldere gdi je program bio instaliran, a onda tek idete raditi add/remove.
prvo ti provjeri gdi ti je instaliran taj program, jel imas taj folder i fileove u njemu
ak nemas, onda si si sam kriv, i napravi ovo kaj je domy reko
ak imas, onda je neki zajeb se desio prilikom instalacije ili deinstalacije programa
probaj ponovo instalirat program, pa onda napraviti add/remove
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Ja nekak najviše volim ovakve odgovore za one koji nisu post procitali od pocetka do kraja. Jer da si procitao onda bi ti bilo jasno da nisam tak delal.Izvorno postao Smrt
No program se zove EAV_csm, služi uz medicinski uređaj prilikom laserskog ocitanja pojedinih tocki na tijelu. Na njegov instalac. cd-u imam mogucnost -remove program- no ona nikad to ne uradi kompletno. Uvijek ostane par file-a u system 32 koji se ne daju tek tako obrisati, odnosno kod svih onih koji ga imaju su ti file-i i ostali. Ovo je bio pokušaj da tome doskocimo.
No na kraju sam napravio jedan dugi espresso, uzeo XP i deri format "c".
Još jednom veliko hvala svima koji su se potrudili pomoc.
sad je kasno,formatirao si,svejedno,za u buduce jedan savjet:
primjer,winamp nisi mogao cisto deinstalirti;
provjeri jel koji proces od njega jos aktiviran,najbolje tuneup process menager,ako vidis winamp u menageru,prekini ga.
sad mozes sve foder i daten od winampa da brises.treba ti posten program kao sto je"agent ransak" sa kojim sve ,od winampa,na racunalu nadjes.
sve obrises a ako zapne sa brisnjem,uzmi "unlocker",taj sve obrise.
ocisti registry sa "regseeker" i mozes posllje njega i sa tuneup.
to je to.
za instaliranje programa preporucio bih ti " Ashampoo UnInstaller Platinum ".
on ti prije i poslje instalacije nekog programa uslika hd tako da ti kasnije bez deinstalacije, sve sto se tog programa tice,obrise.
Bookmarks