Otvori TuneUp Uninstall Manager pa ga tamo makni...
Otvori TuneUp Uninstall Manager pa ga tamo makni...
To mi je čudnoMalo pričekaj,možda ti se netko javi sa rješenjem.
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
Možda nisi dobro procitao da sam to već probao ali ne ide. Jednostavno ga ne nalazi da postoji a on stoji u Add./Remove prog.
ovo bi ti trebalo upaliti 100%. ja sam imala isti problem i riješila sam ga s TuneUp-om. u TuneUp Uninstall Manager imaš opciju "remove entry" i to je toIzvorno postao domy_os
![]()
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
ili instaliraj add/remove plus i probaj maknut s njim....
Moram reci da nije uspjelo. Kada pokusam uninstall on mi napiše da nema sut.exe i da to ne može uraditi.Izvorno postao fly::nan
Po koji puta već, ne klikaj uninstall nego remove entry!
Po tko zna koji ne ideIzvorno postao domy_os
Čuj ako ti ne ide,onda ni neće ići.Ako ti to smeta ponovno ga formatiraj![]()
![]()
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
Kako se zove taj program? Otvori Registry Editor (Start -> Run -> regedit -> OK), odi na Edit -> Find ili CTRL+F i traži sve ključeve koji imaju naziv kao taj program. Kad nešto nađe, obriši i ideš dalje s F3.
Bookmarks