A to ti je komunikacija između routera ili modema, meni je svojevremeno znalo pokazivati da sam spojen na 100Mbps a sad mi piše 1.0Gbps
Od petka mi se adsl spaja na 5Mbs a inače imam najsporiju brzinu. Provjeravao sam na raznim mjerenjima i uglavnom mi je pokazivao download između 780-850 kbs.
Da li je to samo kod mene, ili je to jedan od razloga što sam prije cca 2 tjedna naručio maxtv?
SonyEricsson:T10> T28> T230> F500i> J300i> Z520i> K750i> W850i>K550i>W710i>K800i
A to ti je komunikacija između routera ili modema, meni je svojevremeno znalo pokazivati da sam spojen na 100Mbps a sad mi piše 1.0Gbps
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
kao sto rece kolega to ti prikazuje mrezna jer je spojena na modem/router ):
jedan od razloga sto si narucio maxtvIzvorno postao YarisBlue
onda ti dignu brzinu (koliko je potrebno za iptv) al za net i dalje mozes koristiti samo onoliko koliko si uzeo (1Mb/s)
Znam da znaju pisati gluposti što se tiče brzine kojom si spojen, ali zato sam išao na par test stzranica koje sam našao u googleu i bila mi je brzina downloada cca 800kbs i da je to brzina od cca 4,6Mbs.
Znam da brzinu od maxtv nemogu nikako koristiti za net i zato mi ništa nije jasno.
SonyEricsson:T10> T28> T230> F500i> J300i> Z520i> K750i> W850i>K550i>W710i>K800i
zašto ti nije jasno? video mora ići na "deblju" vezu da ne preskače... a net ide onoliko koliko plaćaš... i u čemu je problem?Izvorno postao YarisBlue
Seriously?
btw. koliko čekaš taj maxtv?
Seriously?
Naručio sam ga prije jedno 10-15 dana. Poštom mi još nisu stigli nikakvi ugovori a niti pinovi.
spori su... pre spori...Izvorno postao YarisBlue
Seriously?
ok, download od oko 800kbit/s je ono sto je realno za 1mbit/s a to ti je oko 105 kbyte/sIzvorno postao YarisBlue
brzina linka ti je normalno 5mbit/s od cega samo 1 koristis za net...
u tim speedtestovima su uglavnom brzine izrazene u kbit a ne kbyte, a razlika je velika![]()
meni jesu danasIzvorno postao YarisBlue
![]()
Seriously?
Izvorno postao Compov
Meni su stigli jučer. Sada svaki dan očekujem da nazovu za instalaciju, ali navodno se čeka preko mjesec dana![]()
instaliraj samIzvorno postao YarisBlue
![]()
ovoga... čekaju nove recivere pa čim dobiju kreće masovna ugradnjaIzvorno postao YarisBlue
![]()
Seriously?
Upravo me zvali iz T-coma. Sutra ujutro mi stižu složiti maxtv!
Ipak su brzi![]()
i kak je prošlo?Izvorno postao YarisBlue
Seriously?
Spojili mi ujutro dok sam bio na poslu - bio sam doma 30ak min. jer nisam mogao dobiti duži izlaz. Sve funkcioniraIzvorno postao Compov
Najavio mi je frajer nekoliko novih programa do nove godine + nekoliko paketa uz doplatu ( HBO.... ).
Rekao je da su moguća smrzavanja jer prelaze na novi server. Poslije 1.1.07. više se nebi ništa trebalo događati što se tiče blokiranja i trzanja.
btw. bili su brzi kod instalacije jer su morali ići u još jedan stan (taj je čekao oko mjesec i pol dana) pa da se nemoraju dva puta vraćati na istu adresu![]()
odlično... ja čekam od 22.11 kad su došli papiri... valjda će ubrzo...Izvorno postao YarisBlue
Seriously?
Izvorno postao Compov
ljudi,jeste vi culi za DCM!?
maxtv,zajedno sam maxadsl-om...je malo pre skup ako usporedite sa DCM-ovom ponudom!
ne razumijem zasto ste sretni zbog toga....pa pobogu placat ce te da gledate,slavonsku,vinkovacku,rijecku i slicne lokalne stanice!!!!
jel zate nekoga tko to gleda?
ja sa kucnom i satelitskom antenom hvatam skoro sve sto maxtv nudi(i jos po nesto) i to po nevijerovatnoj cijeni od 0 kuna!!!!
hm,tko je sretnik,recite vi meni!?
nebrini ima nas jos ^^,ako gledas hrvatske kanale na digitalnoj onda si kupio karticu,znaci nije bilo besplatnoIzvorno postao raky_b
![]()
Ja sam sretan iz slijedećeg razloga:Izvorno postao raky_b
DCM - možda će zgrada biti priključena krajem 2007
Vodatel - očekujte oko 2008/2009
OKTV - najavio je dolazak prije više od godine, i kada sam ih zvao trenutno nemaju u planu proširenje područja davanja usluge
došao novi program cartoon network
Seriously?
KONAČNO!!! Mislim da se samo zbog Scooby Dooa, Johnny Bravoa i Freakazoida isplati pljunuti 60 kuna mjesečno za ovaj MaxTV![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
još će programa doć do kraja ove godine samo da to isfuraju... uglavnom itekako se isplati... bit će u ponudi i HBO uz nadoplatuIzvorno postao T-Maca
Seriously?
Ovo je bilo malo ironično...naravno da ne budem zbog tri crtića prodavao dušu vragu na dvije godine![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks