Baš sam ga gledao prekrasn je mobitel čisto za razgovaranje i slanje poruka a da ipak ostaneš u toku sa dizajnom.Ima bolji ekran od 5110 jer ona ima 48 * 48 pixela a ovaj ima 96* i nešto
evo cool telefon za prosječnog rvata i onog tko je glasao za HDZ ima sve ia nema ništa.
šalim se ima sve potrebne funkcije za prosječnog korisnika, a ne škripi pod prstima i ne izgleda ko da su je radili klinci na praksi.
Stvarno je kompaktna. istina ima prastari zaslon ko od 5110 ali je stvar odnosa cijene i ponuđenog i tu bi 1100 trebala proć.
dobar grah daleko se čuje
zašto ne staviš sliku?
a sve ja moram...
![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
evo opet je kod mene i mislim da mi je to cisto OK telefon pa ga cak i ubodem.
KAJ?? Ti i njoka? Kamo svijet ide još ćeš i za HDZ glasat za 4 godine...![]()
A koliko će para vrijedit taj telefon?
Meni je jeben panasonic G50 za drugi telefon (****** dizajn je ipak najvažniji kriterij - ipak bi se radilo o sekundarnom telefonu) i da imam para za takve stvari (poput sekundarnog telefona dok mi primarni radi) odma bi si ga ubo...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
jel ima negdje cjena ovog čuda?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
pa evo ona teta s naslovnice je od ALEJE dobila na poklon G50 i super joj je telefon.
a da ja njima u alei pokažem svoj G600 na što liči, možda se i meni smiluju pa mi daju jedan G50 (a onda se mogu ići i družiti s dotičnom gospođicom koja ga je već dobila)?
U sljedećem broju Mobila sam JA na naslovnici! Jasno!? Moš mi isto haljinicu obući, nema beda... evo i obrijo sam se...Poslao: KaKaV NeReD
pa evo ona teta s naslovnice je od ALEJE dobila na poklon G50 i super joj je telefon.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks