što je ovo sa lijeve strane , tv prijemnik ili nešto drugo . naizgled mi djeluje dobro
sta je pak sada ovo
Neobični multimedijalac iz Sony Ericssona
Pod nazivom W44S krije se posljednji multimedijski uređaj iz Sony Ericssona opremljen QVGA ekranom baziranim na Sonyjevoj w/BRAVIA tehnologiji, 115 MB ugrađene memorije, TV prijemnikom, mogućnosti snimanja video zapisa, 3,2-megapikselnom kamerom te brojnim drugim multimedijskim mogućnostima. Uređaj je dimenzija 101x49x24 milimetara, a teži 146 grama.
Nažalost, još nema govora o njegovoj dostupnosti na tržištu niti o cijeni, tako da nam ne preostaje ništa drugo doli uživati u priloženom fotografijama.
sa t-portala
tako oni kazu. zna li ko sta o tome osim ovoga moga
http://www.tportal.hr/2006/11/17/0384007.4.jpg
što je ovo sa lijeve strane , tv prijemnik ili nešto drugo . naizgled mi djeluje dobro
Veelik ekran. Dizajn je malo...? Dok ce biti velik i ne za svaku ruku sudeci prema dimenzijama. To neka konkurencija N95 valjda iz SE tabora.
da dobro izgleda i da receno je da ce biti tv prijemnik ali ko zna
mislim da ce moci snimati vecu rezoluciju nego ovi do sada. mislim...
Nije to mob za europsko trziste, vec za aziju. Nece takvi mobovi kod nas jos 5 godina.
mobitel je blago receno "velik"sta je ovo s desne strane;prijamnik ili kamera ili wtf??
ugl sta god da je nezgleda ljepo i spretno
![]()
nije tv prijemnik nego pant. naime, telefon je dvostruko preklopan kao što seIzvorno postao T O M O T
vidi ovdje:
http://mobilementalism.com/2006/11/1...-bravia-phone/
pomalo čudno riješenje, bar meni. pozdrav svima na forumu buduci da mi je ovo prvi post
Prvi, i odmah koristan!![]()
Dobrodošao!
Meni se ovaj mobčini baš extra!
o hebemti pant,velik je ko onaj za vrata![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja bi taj moooobb whhaaaaaaaaa
samo da nadodam da je glupo sto samo na japanskom i koreanskom trzistu izdaju takve mobitele. jer ih nokia na svim ostalim trzistima pojede. zato je nokia 1. inace nebi bila
Dobar mob iz SE_a... malo me podsjeća na N93 zbog načina "preklapanja"...
Samo šteta što to čudo neće tako uskoro (ako ikada) ugledati svjetlo dana kod nas...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks