prvo definiraj što želiš i za što ti treba,a bez cifre je teško pričat.
prvo definiraj što želiš i za što ti treba,a bez cifre je teško pričat.
Izvorno postao sodom
pojacalo, woofer, zvucnici(ili zvucnici sa wooferom)
a sada za pare ne znam.. mislim dio po dio kupovati, pa ce mi biti lakse![]()
http://senonaudio.com/sort.asp?Page=...rt_id=3&kind=-
ovi prvi...
na tvom mjestu bi uzeo sony stereo pojacalo od 200w i 2 para tih senona, mozda i njihov aktivni sub...
VK 1010-IO
Pojacalo pogledaj neko od Nad ili Onkya oni trenutno imaju najbolji omjer ulozeno dobiveno.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Moze i meni jedna preporuka audio sustava? Da ne otvaram istu temu.
Nesto do 25-30k kn. Znaci zvucnici(bez suba), pojacalo, tuner...
ako si ozbiljan,na krivom mjestu tražiš savijet...
http://www.audiofil.net/
Hvala na linku, jel mi mozes samo jos reci koji email provaider mogu koristiti pri registraciji na forum? Gmail, hotmail i yahoo su blokirani.Izvorno postao sodom
Zasto bih se salio? Stari si zeli kupiti dobar audio sustav.Izvorno postao fliponja
Cuj nekima je vazno da voze dobar automobil, njemu je vazno da ima dobar zvuk.
a to bi sve ukupno bilo?Izvorno postao danyx
U Technomaxu imate Monitor audio bronze b2 zvucnike...za 999 kn....i topla preporuka svima.....jerbo su zvucnici prva liga za tu lovu...(inace im je cijena oko 2200kn)...hi-fi magazin ih je ishavlio...pobrali su hrpu nagrada.....i topla preporuka svima kojima trebaju bookshelf zvucnici....
A kaj se tice pojacala....i inace zvucnika.....pa ja bi to ovak...srocio....osim ako nemate sobu ko omanju dvoranu....netrebaju vam zvucnici od 150-200 w..kao i pojacala.....previse je to i ikad to nebudete iskoristili....sve do 100 w i nekih 90db..je taman....
A ovom decku kojem je budjet oko 25-30 k kuna......decko....odi si trazi nekog cjevasa....i za tu pinku mos si nabavit heben sistem...kef, jmlab.nad,onkyo..musical fidelity, cambridge audio....i tak tome slicno...
A inace bjezte od sonya......
nije ni cjevaš za svačiji ukus...cambridge audio je odličan ali nije baš za ovaj buđet, a ako su b2 999kn to je odlična cjena stvarno
@fliponja, ja bi preporučio da uzmeš polovne "provjerene" stvari
i to isto.....meni je neki lik na njuzima nudi dva mjeseca stare jmlab chorus 707v....za 2200kn...a inace ih je platio 3800...sa garancijom.....
al zato treba trazit..i moze se dobrih stvari nac.....
Bookmarks