sta mislite o sl55??? jel se to isplati kupiti???
mob je predivan...ima dobar meni(a sta ja fantaziram,isti ko i m55 i s55)...drugo bas i neznam o njemu....
molim vase komentare....hvala!!!![]()
sta mislite o sl55??? jel se to isplati kupiti???
mob je predivan...ima dobar meni(a sta ja fantaziram,isti ko i m55 i s55)...drugo bas i neznam o njemu....
molim vase komentare....hvala!!!![]()
evo ovako, sl55 je (po meni) jedan od trenutno najljepše dizajniranih mobitela, malen, lgan, sladak....
A sada, ekran mu i nije baš najboljih sa tih 4096 boja, prilično je spor, malo slobodne memorije, nema mp3, mmc...
Neznam, možda sam ja navikao na sl45i...
Da skratim, ako i mob služi samo za razgovor i poruke, onda je ovo super mob....
Definitivno bolji nego Nokia 830![]()
maraschino - PTICICA
..al za te pare se moze kupit puno bolji mob
istina...
maraschino - PTICICA
a koji na primjer?? samo mi nemojte spomenuti SE t610,on mi je ruzan......
hvala.... i veeellliki pozdrav!!!!!![]()
p.s. pozdrav od jedne malohehe
e sada, o ukusima se ne raspravlja.
kako sam rekao, ako ti je isključivo do dizajna, onda je sl55 pravi mobbitel za tebe, a ako hočeš za isto ili manje novaca nešto "jači" mob sa više funkcija, onda recimo se t610 je jako dobar mobitel...
maraschino - PTICICA
@me-ri kako je očito da nisi power user i da ti je izgled mobitela bitniji od njegovih funkcija, a vjerujem da ne spadaš u one kojima je svaka sekunda dragocjena (užasno im je čekat par sekundi da se nešto otvori) poslušaj svoje srce i odluči sama.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
pa nisam power user, ali volim solidan mobitel, a jos vise volim kad je lijep... tako da ja mislim da je sl za mene nekako naj a i mislim da dobro pristaje curama....
mislim da je moje srce definitivno odlucilo.....ali vidjet cemo...
hvala vam 3aTmr,dj_velja i sljaka.......
pozdrav iz (za sad vedre i pomalo hladne)rijeke
čuvaj prijatelje!!!oni su nešto najbolje na svijetu!!!al mi ljudi to shvatimo tek kad izgubimo prijatelja!!
Bookmarks