jel mora biti nokia ili
Kupio ja Nokiu 1600 za 200 kn, mislio pokloniti mami za rodjendan, medjutim... nekako mi se svidio zbog jednostavnosti, brzine, trajanja baterije...![]()
Eto, sad mi treba neki drugi do 300 kn.
Bitno je da ima poveci font, da nije prevelik, da je brz/jednostavan, solidna baterija, uglavnom, da je jeftin i da obavlja dobro osnovne funkcije (sms+telefoniranje, tj. dobar zvuk, speakerphone itd.). Da, i da ima bilo kakav ekrancic u boji.
Dakle, nesto kao N1600, ali da nije bas taj model.
Kameru, mp3 i ostalo ne ocekujem u tom cjenovnom rangu, bluetooth i ostalo takodjer nepotrebno.
Sta da kupim, sta? Gdje, gdje?![]()
jel mora biti nokia ili
Potrazi 3120, mobitel je skoro identican n1600. Razlika je jedino u dizajnu i bateriji koja mozda cak i duze traje na n3120.
Ne, ne mora biti Nokia!
Najbitnije je da je jeftin i ovo ostalo iz prvog posta bez obzira koji je ('ajde, bilo bi dobro da nije npr. Sagem, Benefon i sl. zato jer stara vjerojatno nije ni cula za njih pa bi mislila da sam ih ja sklepao da ustedim lovu).
Gledao sam ovu SE Z300 i J seriju, ali nekako mi to se ne cini kvalitetnim. Nadam se da ce biti neka akcija kod nekog operatera i da cu ga moci s kodom unlockati.
Zadnji uredio FlowBlow : 19-11-2006 u 20:39
LG b2050 u t-mobileu 248,00kn u simpa paketu
Možda Siemens A70;A75?
CARpeDiem*
samo 300 kn?sram te bilo,tak ti malo mama vrijedi
![]()
ne salim se
pogledaj Sony Ericsson J210i super mobac,moj stari ga ima vec godinu i pol,i niakivih problema,baterija ko nova.,i onako dosta kvalitetnije izgleda nego te jeftine nokije
SE j210 i u VIPme paketu 291 kn
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=165...idphone=294947
imas kod t-mobajla SE 220i u simpa paketu za 298 kn,slican je ko j210i,samo je j210i meni ljepsi
http://www.t-mobile.hr/1/10-30-10-10-00.asp
za 300 kn,bas i nema neki veliki izbor
Zašto mami ne kupiš istu takvu Nokiju 1600?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
@bubbaloo
Nema se love... a i misljenja je da su skupi mobiteli s raznoraznim djidja-midjama samo bacanje para.
Ali bez brige, dobit ce ona i prepaid karticu s lijepim brojem i podosta na racunu.![]()
Bas sam gledao J210 i J220, ovaj J220 ima jacu bateriju (930 mAh naspram 700 mAh kod J210) pa bi bio bolji izbor.
Usput, moze li se taj J220 dekodirati uz pomoc calculatora, zna li tko?
@Moby
Mislim da bi joj N1600 bio ruzan... Ali, mozda ga na kraju i uzmem.
Jos imam vremena pa cu pricekati, mozda iskrsne kakva akcija jos...
pomocu calculatora,nemoze,al nije bed za 50-80 kn ti ga otkodira svako za 5 minuta.ja sam ga ljetos u v.gorici dao otkodirat 50 kn,nije trajalo ni 5 min.
cx 65, ja ga imao, super mob
J300 SonyEricsson i Samsung x200. Oba dva sam koristio i za tu lovu su vise nego odlicniBtw prodao sam svaki za 250kn stare cca mjeseca dana i u savrsenom stanju sa garancijama, nekodirane...
definitivno SA;SŽUNG E600, odlican mobitel, baterija full dugo traje,mali, dobrog dizajna, brz, i slika nije toliko losha s obzirom da je VGA
Bookmarks