Samo da se pohvalim, jutros stigao 18-200 VR. Dojam nakon par minuta igranja, vrlo brza stvar i gotovo bešumna (i puno manji nego što sam očekivao). Kad skupim još malo iskustava čujemo se.
Pozdrav
Samo da se pohvalim, jutros stigao 18-200 VR. Dojam nakon par minuta igranja, vrlo brza stvar i gotovo bešumna (i puno manji nego što sam očekivao). Kad skupim još malo iskustava čujemo se.
Pozdrav
Cestitke na kupnji! Evo skoro ce pola godine kako se druzim sa navedenim objektivom i uzimajuci u obzir ne previsoku cijenu, tesko mu se nalazi ozbiljnije mane.Izvorno postao ddark
Nesto sto sam zamijetio, a nisam postao u recenziji, jesu nesto kromatski losiji rezultati kod direktnijega udara jakoga svjetla, bilo ono u interijeru ili sunce u eksterijerima.
Objektivi su inace osjetljivi na ovakav intenzitet i kut svjetlosti. VR 18-200 nema artefakata osim u ekstremnim slucajevima, ali niti kvaliteta boja i ostrina nisu na meni zadovoljavajucoj razini u navedenim situacijama, i korekcijama blende ili ekspozicije se tu malo moze ispraviti.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Hvala na čestitkama, sad samo da uhvatim malo lijepog vremena i idemo u akciju. U zadnje vrijeme mi je većina fotografija ograničena na interijere i igranje s bljeskalicom.
Ako vrijeme nastavi ovako možda se i jedan dan odlučim pa sortiram malo fotografije tj. počistim ono što je za korpu (a ima toga dosta).
Pozdrav
Bookmarks