prijelaz sa simpe na pretplatu 24 mj/flex 150Izvorno postao smogovac
prijelaz sa simpe na pretplatu 24 mj/flex 150Izvorno postao smogovac
iPhone 5s 16 GB
jesi li ti lud!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
w810i je peteroduplo bolji od k610 . Budi sretan što si ponosni vlasnik tog moba za kojeg ja već neko vrijeme skuplam novac
jel citas ti tijek dogadanjaK610 sam otpisao a izgleda da cu kupit K800
Ajde tko ima K800 da malo napise promjene u odnosu na K750/W810 (sve osim kamere jel znam da se to ne moze mjerit sa tim modelim)
i molio bi moderatora da promjeni naslov u: "W810 zamjena za neki bolji SE"
iPhone 5s 16 GB
sorry samo sam pročitao privih nekoliko postova , uredu je . hahahahahIzvorno postao imatic
![]()
![]()
K800iIzvorno postao imatic
prednosti:
-daleko bolji zaslon(240x320)
-unaprijedjen i doradjen softver
-face warp(ultrazabavna aplikacija)
-kamera je vidno bolja i dodane su neke nove funkcije(moram je spomenuti):best pic,red eye,spot,xenon flash light
-3g,ako ti je potrebno
mane:
-video(samo 176x144)
-jos uvijek rijetke i dosta skupe micro M2 kartice.
Što se tiče zamjene za K610, baš i nebi mijenajo W810 za K610 jer dobiješ 3G i fizički veći ekran, a izgubiš AF i imaš malo slabiju bateriju...
Slažem se sa zmijom... baš sam jučer na sljemenu "čačkao" po frendovom SE K800...Izvorno postao zmija
Ima puno (fizički) veći ekran od k750/w810, a čini mi se malo brži soft, a kamera je stvano super...
Ja bi pričekao i kupio k800...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
k800i ti je odličan izbor , meni je na tom mobu najbolja kamera od 3.2mp
ja ti imam k610i i zadovoljan sam s njime , a ako ti je kamera vazna bolji ti je w810i naravno jer ima autofokus i svjetlo, u zatvorenom prostoru, kao sto sam vec maloprije procitao, je slabija slika ali vanka nemam nikakve zalbe, pa ako ti je vazna kamera kupi fotoaparat ili zadrzi mobitel.
pa ista stvar je kao i produženje pretplate,daj mi molim te link na to str...jer ak je tak odma ga uzimam sutra...Izvorno postao imatic
evo: http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-12...?sifra=SEK800IIzvorno postao smogovac
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks