Izvorno postao imatic
ma ni u ludilu![]()
vidi se razlika , pogotovo u zatvorenom prostoru ...
evo ovako. danas sam malo bio u T-mobile shopu i "uhvatilo" me nesto da zamjenim svoj W810 za K610
Uzeo bih to na prijelaz sa simpe na 12 (900 kn) ili 24 (1 kn) mjeseca. Sad, razbijam si glavu cijeli dan sto napraviti. Walkman mi bas ne koristi, jel ne slusam ga previse (u autu imam Mp3 player a doma imam komp). Jedino me sad "koci" je autofocus. Jel tolika razlika sa i bez njega?
kartica me bas ne dira, jel ne koristim walkman pa imam i ovako oko 400 MB slobodno.
Napisite vase misljenje pa da mi pomognete u dilemi![]()
Zadnji uredio imaticx : 18-11-2006 u 21:39
iPhone 5s 16 GB
Izvorno postao imatic
ma ni u ludilu![]()
vidi se razlika , pogotovo u zatvorenom prostoru ...
a zašto baš k610. pa ako ti je w810 dosadio uzmi se nešto što će se više razlikovati od njega nego li jedan k610. w810 je još uvijek uredu mob. bolje malo pričekaj pa si uzmi nešto drugo
a ne znamIzvorno postao zoom222
nekako mi je on sad zapeo za oko, a K800 mi je preskup. Preklopni ni klizni ne bih pa onda mi je to jedini izbor
iPhone 5s 16 GB
nedavno je k800 bio 3900kn u vip i 3500kn u t-mob, a sad je u t-mobu 2998kn a u vipu 2991kn, vjerojatno će još spuštat cijene za Božić. w810 mi je funkcionalniji ( meni barem ) i prije bi si uzeo w810 nego k610 koji mi je nekak bezličan i ružniji nego w810
k610 je i ružniji i gori od w810i po mogućnostima...kao šta svi kažu strpi se još,pa makar do iduće godine...do prolječa evo...brzo če ti proći a pitanje je kakih če onda sve mobova biti...ja bih na tvom mjestu rađe pričekao...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma sad sam procitao ocito sve reviewe koji su na netu i malo sam se ohladio od K610. Ali procitavsi post od zoom222 sad mi je zapao K800 za okoU t-mobile na 24 mj je 1000 kn u tarifi 150 (nakon 4 mj - tarifa 60)
iPhone 5s 16 GB
Što se tiče K800i meni je to super mob.Pitaj Compa.On ga je dobio a kolko ja znam nije nam ni javio.Reći ću ja njemu da malo kaže kakav mu je u onoj temi za K800i(ili nje još nema)
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
možeš nakon 3 mj. smanjiti pretplatuIzvorno postao imatic
+ja ne znam di si ti vidi da je k800 na 24 mj. 1000kn,1098kn je na 24 u flex 700
![]()
prijelaz sa simpe na pretplatu 24 mj/flex 150Izvorno postao smogovac
iPhone 5s 16 GB
jesi li ti lud!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
w810i je peteroduplo bolji od k610 . Budi sretan što si ponosni vlasnik tog moba za kojeg ja već neko vrijeme skuplam novac
jel citas ti tijek dogadanjaK610 sam otpisao a izgleda da cu kupit K800
Ajde tko ima K800 da malo napise promjene u odnosu na K750/W810 (sve osim kamere jel znam da se to ne moze mjerit sa tim modelim)
i molio bi moderatora da promjeni naslov u: "W810 zamjena za neki bolji SE"
iPhone 5s 16 GB
sorry samo sam pročitao privih nekoliko postova , uredu je . hahahahahIzvorno postao imatic
![]()
![]()
K800iIzvorno postao imatic
prednosti:
-daleko bolji zaslon(240x320)
-unaprijedjen i doradjen softver
-face warp(ultrazabavna aplikacija)
-kamera je vidno bolja i dodane su neke nove funkcije(moram je spomenuti):best pic,red eye,spot,xenon flash light
-3g,ako ti je potrebno
mane:
-video(samo 176x144)
-jos uvijek rijetke i dosta skupe micro M2 kartice.
Što se tiče zamjene za K610, baš i nebi mijenajo W810 za K610 jer dobiješ 3G i fizički veći ekran, a izgubiš AF i imaš malo slabiju bateriju...
Slažem se sa zmijom... baš sam jučer na sljemenu "čačkao" po frendovom SE K800...Izvorno postao zmija
Ima puno (fizički) veći ekran od k750/w810, a čini mi se malo brži soft, a kamera je stvano super...
Ja bi pričekao i kupio k800...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
k800i ti je odličan izbor , meni je na tom mobu najbolja kamera od 3.2mp
pa ista stvar je kao i produženje pretplate,daj mi molim te link na to str...jer ak je tak odma ga uzimam sutra...Izvorno postao imatic
ja ti imam k610i i zadovoljan sam s njime , a ako ti je kamera vazna bolji ti je w810i naravno jer ima autofokus i svjetlo, u zatvorenom prostoru, kao sto sam vec maloprije procitao, je slabija slika ali vanka nemam nikakve zalbe, pa ako ti je vazna kamera kupi fotoaparat ili zadrzi mobitel.
evo: http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-12...?sifra=SEK800IIzvorno postao smogovac
iPhone 5s 16 GB
nije mi toliko to bitno, nego mi je jednostavno mob dosadio. imao sam prije K750, pa sad W810. znaci isti skoro isti mob, samo drugacijeg dizajna. Kao sto sam napisao walkman bas ne koristim, pa mi ne treba. Ipak K800 ima veci display i drugaciji je.Izvorno postao Baba
---------------
vi koji imate K800, kakva je razlika u tezini i velicini naspram K750/W810? Kakvo je drzanje u ruci dok se npr. tipka poruka? I jel smeta onaj poklopac za kameru dok se nosi u hlacama?
iPhone 5s 16 GB
Što se tiče držanja u ruci, jucer sam malo "čačko" po njemu i mogu reć da mob stvarno dobro "leži" u ruci... Je velik, ali mu se težina ne osjeti toliko (jer je lakši od recimo 6630/6680)...Izvorno postao imatic
![]()
ja sam imao samo 2 dana k800 i šta da ti kažem uređaj na mjestu,sa ugrađenom digitalno kamerom...po meni odličan dizajn,poklopac malo smeta,ali navikneš se na to...kamera je naravno odlična,a o xenon blicu da ne pričam,još da ima malo bolji video,eeeee onda bi bio savršen+sony nikako da pusti tu seriju mobova za snimanje van...
ova cifra je super,i za mj. i pol ga ziher uzimam,to ću si za Božić pokloniti...hehe
ja cu ga mislim sutra prekosutra uzeti.![]()
dobro, rekli ste sve ono dobro. a koje su negativne strane (osim videa)?
iPhone 5s 16 GB
Izvorno postao imatic
dobar izbor!![]()
negativne strane: velik (veličinom je kao i 6680, malo manji i malo uži), potežak (115g kao i 6280), mogli su staviti i malo veći displey (fizički veći, s obzirom da je k800 skoro velik kao i 6680), izbornik je kao i kod većine ostalih SE_ova (osim nekih sitnih izmjena, ali je dosta sličan ko kod K610), meni osobno se dizajn moba ne sviđa, joystick (samo se nadam da neće praviti probleme), Memory Stick Micro (M2) kartice (koje su relativno skupe još uvijek)...
Kad ga kupiš(ako ga kupiš) malo nam napiši kakav je.Da vidimo mišljenje SE moderatora o K800iIzvorno postao imatic
![]()
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
Bookmarks