Ja sam to jednostavnije napravio, otišao sam k frendu i taj file boot.ini otvorio u notepadu pomocu nere (jer je hidden file) i samo kopirao i doma zaljepio i radi bez greskeIzvorno postao Sljaka
![]()
Ja sam to jednostavnije napravio, otišao sam k frendu i taj file boot.ini otvorio u notepadu pomocu nere (jer je hidden file) i samo kopirao i doma zaljepio i radi bez greskeIzvorno postao Sljaka
![]()
Varaš se, morao si ići prijatelju, da nisi imao kome otići na tvoj način ne bi ništa riješio.Izvorno postao Crash&Burn
Isto tako, da ti je prijatelj imao drukčiji boot.ini isto ne bi ništa postigao. Došao bi u situaciju da ti se više ne može dići niti jedan OS.
O tome nisi ni razmišljao, zar ne ?Ti si ko ćorava kokoš našao zrno, ali slijedeći put možeš kljucnuti u prazno pa budi oprezan.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Čovječe ćemu to vrijeđanje??? Pa frend ima istu verzju XP-a, na istoj particiji i kako boot.ini moze biti drukciji???
Da nisam otisao k frendu , poslusao bih ili tvoj savjet ili od Dark-a. I vjerujem da bih problem rijesio. A ovako je on imao friske windowse i nist nije bilo pojebano i windows je bio na istoj particiji i mislio sam da ce raditi i radi!!!Izvorno postao Sljaka
Hvala tebi i Dark-u na pomoci!!!
Dark i ja smo ti dali isti savjet, samo smo ti drukčije pokazali put kako doći do te datoteke i ja sam malodetaljizirao.
Glavno da si problem riješio![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
AKo si instalirao nanovo, onda nemožeš maknut sp2, ako si samo update napravio onda ih samo uninstaliraš
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Na C particiji sam imao SP2 i na D particiji sam instalirao SP1, posto nisam nist update-al nisam mogao na uninstal. Nego sam formatiral disk i probjenio boot.iniIzvorno postao microhard
Bookmarks